reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym, Liwus - szalejecie z tymi zakupami. Przyznać trzeba, że ślinka cieknie i ochota na malutki shopping coraz większa;-);-);-)

Ja obecnie rozglądam się za 2-częściowym kombinezonem dla małej. Wiecie, już takim zimowym. Ceny zabójcze:eek::eek::eek: W związku z tym zapewne skończy się na jakimś używanym. Chyba, że nagły przypływ gotówki się trafi. Pamiętacie, że dzisiaj 40 okrąglutkich milionów do zgarnięcia:rofl2::-):-D:tak::szok::cool2::eek::-p:cool: Jak wygram (w co naturalnie jak zawsze głęboko wierzę), to stawiam full wypas ciuchy dla naszych forumowych dzieciaczków:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dooobra...to ja trzymam za słowo i idę spojrzeć na ciuszki CK i Pierre Cardina dla maluchów:-D:-D
A tymczasem w oczekiwaniu na prezent od Magdzik, dziś na szmatach wypatrzyłam dla małej grubą kurtkę zimową Next za jedyne 20 zł;-) Kurtka chłopięca, bo szara z futerkiem, ale ja mam dość róży i falbanek, więc zdecydowałam, że moje dziecko będzie w zimie metroseksualne:-p Zdjątką potem może cyknę i wkleję

Liwus no ciuchy full wypas:tak::tak::tak::tak:
My bardzo dużo dostajemy, a to z UK lub z Niemiec także mało kupujemy:happy:wczoraj kupiłam małemu buty na allegro za 9,90:szok::tak:ciekawe w jakim przyjdą stanie:-pale M stwierdził że za taką kasę to przynajmniej szkoda nie będzie:-D
Magdzik my kupiliśmy taki kombinezon w tamtym roku na wyprzedażach w cocodrillo:tak:praktycznie za bezcen bo spodnie za 29 i kurtkę też za 29 gdzie bez promocji to tam tyle rajtuzy kosztują:sorry:jak znajdę czas to zrobię fotę i wkleje:tak:

zakupy super!
Liwka - od której mamy te kapciuszki? też bym kupiła....
Magdzik - ja używany kombinezon na bazarku chustowym kupiłam za 20 zł.

no i postanowione
jutro jadę na shopping:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
sobie upatrzyłam juz kozaki:-) (oby tylko był rozmiar)
a syn jak zwykle najlepiej na tym wyjdzie (cocodrillo ma new kolekcję:-))
no i jutro dzień chłopaka więc chory też musi coś dostać (amol byłby wskazany:-D)

Magdzik i jak? Wygrałaś? Ja nie:-(
Olga będzie miała kombinezon po Mikim a Miki po kuzynki synu - i jestem urządzona:-D Tylko (albo aż) muszę kupić buty i zobaczę jak z czapami i szalikami:tak:

Ja ostatnio widziałam fjany kombinezonik Cocodrillo w komisie,w sumie był trochę w kropeczki,ale szare to chyba dla chłopa też by mógl byc.Ale cena:szok::szok::szok: 198zł i zgłupiałam bo czy za używany można tyle ryknąć,czy był nie używany i cena jeszcze ze sklepu? nie pytałam ,bo babka dużo ludzi miała ,a stwierdziłam ,ze i tak dużo dużo za drogi.Ile kosztują nowe? bo ja się jeszcze nie orientowałam.
Kutkę cieplejszą na późną jesień mamy,czapa i szalik jeszcze jedne z zeszłego roku dobre.Pozostają butki i kombinezon do kupienia.

reklama
Liwka - napisz mi proszę dokładny link z tymi kapciuszkami, taki żeby mi się od razu odświetliły na stronie, bo ja na tym blogu nigdzie ich nie widzę:sorry:

edit - znalazłam!

Do góry