reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwka - ta książeczka Kiedyś - cudo!!!
poryczałam się ze wzruszenia czytając i już dedykacja jest dla leny i czeka na nią jak wydorośleje:-)

reklama
Madzia no w cocodrillo są takie ceny:/więc ja kupiłam w tamtym roku na wyprzedaży w sumie za60 zł nowy :)jak troche sie uporam z moim dzieciorkiem to wam wkleje :)

Dorka upatrzyłam sobie ten sam kombinezon:-D:-D:-D tylko po przeczytaniu posta Kasi mam teraz wątpliwości:zawstydzona/y::-p ale zobaczymy, na razie w zanadrzu mamy jednoczęściowy kombinezon po córce koleżanki (oliwkowy), ale szczerze to nawet nie wiem czy będzie dobry na Antosia, muszę kiedy zmierzyć i jakąś fotkę zrobić:-) czapek i rękawiczek mamy duużo:cool2:

Dziewczyny czy macie jakiegoś sprzedawcę z allegro który ma dobre gatunkowo rajstopy i skarpetki???
ja coś tam wczoraj znalazłam takiego sprzedawcę Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro niby z wyglądu fajne ale nakupię małemu kilka par i okażą się jakiś sztuczne to raczej nie będę zadowolona:-pkusi mnie to że ma i zimowe i zwykłe i skarpety no i płącę za 1 przesyłkę:happy:

Kicrym, tam masz skład napisany - przy 80% bawełny to one będą w dotyku bawełniane nie sztuczne. Elastan powinny natomiast mieć, bo inaczej kompletnie formy nie trzymają.. Wydaje mi się, ze te co wkleiłaś są ok.

Surv dzięki no to myślę że je zamówię po dzisiejszym rozczarowaniu sklepowym:confused2:normalnie żadnego wyboru a ceny z kosmosu, no bez przesady żeby za rajtuzy dać 27zł:szok:no jeszcze dla dziewczynki do spódniczki to może bym się pokusiła ale dla facecika pod spodnie oj nie:-p

Ok wklejam Kubulkowy kombinezon, ten cały szary kupiłam jak likwidowali TATTI a ten dwuczęsciowy jest z coccodrillo, no i czapy:tak:

Załączniki

• DSC_0182.jpg
    DSC_0182.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0186.jpg
    DSC_0186.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0190.jpg
    DSC_0190.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0191.jpg
    DSC_0191.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Kic, ja kupowałam Natusi tutaj rajstopki z abs- kiem i faktycznie są świetne.
Rajstopki ABS 80-86 Yorker rajstopy 25kol Gratis (731338271) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tak jak pisze Surv, te 80% bawełny jest oki.
Kubulek nieźle się przygotował do zimy widzę:tak: Kombinezonki super! Ten z coccodrillo świetny:tak:

A my kupiliśmy taki:
KOMBINEZON COCCOBELLO 74 IDEALNY JAK NOWY+GRATIS (760872567) - Aukcje internetowe Allegro
Czekam na przesyłkę póki co ale widziała ten model w sklepie i jest narawdę ekstra. Nowy kosztował 159zł. Mam nadzieję że ten będzie rzeczywiście w idealnym stanie:tak:

Do góry