reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Pabla, są pod linkiem 'dla dzieci' na górze, ale i tak musisz bezpośrednio do kobiety napisać z ustaleniami. Kapciuszki świetne, właśnie negocjuję z Panią, zeby mi do sklepu sprzedała:-)

reklama
Surv - już obczaiłam kapciuszki i wysłałam maila do Pani.
Tak wogóle wejdź na forum chustowe - tam na radosnej twórczości i reklamie dziewczyny reklamują jakie cuda robią - po prostu rewelacja, moze do sklepu coś Ci wpadnie w oko!
życzę pomyślności w negocjacjach!!!
zmykam do roboty.

edit - raczej na wątku handmade są fajne rzeczy, ja jestem zachwycona matami i kocykami tej dziewczyny:
http://picasaweb.google.pl/beebaby.pl
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=11968&page=11

Ostatnia edycja:
edit - raczej na wątku handmade są fajne rzeczy, ja jestem zachwycona matami i kocykami tej dziewczyny:

i pościelą ... rewelacyjna:happy:

A my dzisiaj dostaliśmy pzresyłkę z książeczkami ktore zamówiłam :
1.Kiedyś - McGhee Alison, Reynolds Peter ( to książeczka dla mnie , jest rewelacyjna. Szczególnie polecam Mamą dziewczynek. Pabla prawda że fajna? Opis :
Rodzicom i dzieciom zwracamy uwagę na piękną książkę Kiedyś. To szalenie wzruszająca opowieść o mądrej, pełnej zrozumienia i akceptacji miłości matki dla dziecka.
)
2.Adaś i jego rodzina - Agnieszka Kraśnicka
3.Adaś i miś - Ewa Ostrowska
4.Adaś na wsi - Agnieszka Kraśnicka

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio widziałam fjany kombinezonik Cocodrillo w komisie,w sumie był trochę w kropeczki,ale szare to chyba dla chłopa też by mógl byc.Ale cena:szok::szok::szok: 198zł i zgłupiałam bo czy za używany można tyle ryknąć,czy był nie używany i cena jeszcze ze sklepu? nie pytałam ,bo babka dużo ludzi miała ,a stwierdziłam ,ze i tak dużo dużo za drogi.Ile kosztują nowe? bo ja się jeszcze nie orientowałam.
Kutkę cieplejszą na późną jesień mamy,czapa i szalik jeszcze jedne z zeszłego roku dobre.Pozostają butki i kombinezon do kupienia.

Madzia rzeczywiscie bardzo drogo:tak: jak na używany:sorry: np. ja mam kombinezony chyba za 129 zł (albo 120?niepamiętam:sorry::-p) to chyba nie jest drogo;-) zaraz morze linka znajdę (jak naciśniesz na dzieciaczka w zielonej kurteczce, to wyskoczy cala zielona kolekcja, i tam są np. zielone całe kombinezony:tak:)
Tup-Tup

Dorka, zastanowiłabym się nad niemierzonym kombinezone. Kupiłam Mikusiowi jak był w wieku naszych młodszych dzieci - właśnie na allegro, tanie, chyba własnie w takiej cenie (nowe). I wiesz jaką miały wadę? Nie dało rady zapiąć zamka pod samą szyję, tak były uszyte. No a jak tu w zimie chodzić w klatą "na wierzchu":sorry: Szybciutko zmieniłam na inny

Liwus Wy to już chyba jesteście dobrze na zimę zaopatrzeni co? rękawiczki,kombinezon...
Tosika no ten zielony śliczny-mój kolor:tak: i szczerze mówiąc to ja wolę taki nowy niż cocodrillo używany za tą samą kasę.Muszę obczaić gdzie w Opolu taki dostanę.

ło matko ale cuda:-) te maty przepiękne
a ja dzis siebie obkupiłam a synowi tylko autka Tonki bo ostatnio są u nas na topie;-)

reklama
Do góry