survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, są pod linkiem 'dla dzieci' na górze, ale i tak musisz bezpośrednio do kobiety napisać z ustaleniami. Kapciuszki świetne, właśnie negocjuję z Panią, zeby mi do sklepu sprzedała:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
edit - raczej na wątku handmade są fajne rzeczy, ja jestem zachwycona matami i kocykami tej dziewczyny:
)Rodzicom i dzieciom zwracamy uwagę na piękną książkę Kiedyś. To szalenie wzruszająca opowieść o mądrej, pełnej zrozumienia i akceptacji miłości matki dla dziecka.
Ja ostatnio widziałam fjany kombinezonik Cocodrillo w komisie,w sumie był trochę w kropeczki,ale szare to chyba dla chłopa też by mógl byc.Ale cena198zł i zgłupiałam bo czy za używany można tyle ryknąć,czy był nie używany i cena jeszcze ze sklepu? nie pytałam ,bo babka dużo ludzi miała ,a stwierdziłam ,ze i tak dużo dużo za drogi.Ile kosztują nowe? bo ja się jeszcze nie orientowałam.
Kutkę cieplejszą na późną jesień mamy,czapa i szalik jeszcze jedne z zeszłego roku dobre.Pozostają butki i kombinezon do kupienia.