reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

MamaBiN dzięki za linka:tak:no i na moje oko kombinezon super no i czapa wygląda rewelacyjnie:tak:

Nam dzisiaj przyszły te buciki z allegro i powiem szczerze że rzeczywiście wyglądają jak nie noszone:tak:

reklama
Uffffffffffffff...........mamy kombinezon, buty na zimę, czapkę, szalik i rękawiczki:-D:-D:-D Też Cocobello:happy: Fajowy jest:tak: Yes, yes, yes:rofl2::rofl2::rofl2: Jak tylko zrobię fotki, to powklejam:laugh2:

Magdzik tak tak wrzucaj fotki!

Cudnie będa nasze dziewczynki odpicowane!!!

Byłam ostatnio w Smyku i fajne kombinezony byłu za ok.75zł i dla dziewczynek i dla chłopców,ale na wieszaku największy był rozm.80,niby duży,ale boje się,że juz za chwilę będzie na Maćka za mały,wolałabym 86,a nie było:no:A tak mi sie podobał,jak pech to pech:sorry:

fajne rzeczy kupujecie :tak:
mi szkoda kasy i mama ma mi cos znalezc w lumpku :-) Oski ma 2 kombinezony z tamtego roku :tak: dostal w spadku po kolegach :cool2: buty musze kupic; a Wercia ma 1 kombinezon, zapas rekawiczek mam, czape tyż musze kupic buty ;-)

Liwus fajowy śpiworek:tak:a czemu na lato? na sanki też byłby dobry:tak:

Izabelka no tylko żeby w tych ciucholandach coś fajnego było:sorry:jak ja idę to nigdy nic nie ma:cool:

My jeszcze te rajtki musimy kupić ale siostra widziała fajne na targu za 8 zł więc tam małemu kupi:-)i z głowy:tak::-)

My mamy trzy kombinezony dla Julki - jeden z Wójcika, drugi Cocobello, a trzeci z C&A (wszystkie spadkowe). Kurtka taka na chłodniejsze, a nie zimowe dni też jest po Tymciu, więc mam w tym roku wyjątkowy luz. Dla Tymka kurtka z zeszłego roku (Decathlon - polecam na zimowe zakupy) jest całkiem dobra jeszcze. Buty zimowe kupiłam i Juli i TYmiemu. Chyba jeszcze nigdy nie byłam tak wcześnie gotowa na zimę. Fizycznie, bo psychicznie bynajmniej :no:

reklama
Kasia no to super że u was da się coś znaleźć, czasami jak oglądam dosłownie szmaty to się zastanawiam kto to kupi :/mama ostatnio wyczaiła jakiś nowy koło siebie i mówi że nawet ciuchy ok więc może tam sie przejdę ;)

Do góry