reklama
Magdzik tak tak wrzucaj fotki!
Cudnie będa nasze dziewczynki odpicowane!!!
Byłam ostatnio w Smyku i fajne kombinezony byłu za ok.75zł i dla dziewczynek i dla chłopców,ale na wieszaku największy był rozm.80,niby duży,ale boje się,że juz za chwilę będzie na Maćka za mały,wolałabym 86,a nie było
A tak mi sie podobał,jak pech to pech
Cudnie będa nasze dziewczynki odpicowane!!!
Byłam ostatnio w Smyku i fajne kombinezony byłu za ok.75zł i dla dziewczynek i dla chłopców,ale na wieszaku największy był rozm.80,niby duży,ale boje się,że juz za chwilę będzie na Maćka za mały,wolałabym 86,a nie było

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
A to nasz śpiworek na przyszłe wakacje w kształcie misia :-)
Izabelka
Oski i Wercia
fajne rzeczy kupujecie 
mi szkoda kasy i mama ma mi cos znalezc w lumpku :-) Oski ma 2 kombinezony z tamtego roku
dostal w spadku po kolegach
buty musze kupic; a Wercia ma 1 kombinezon, zapas rekawiczek mam, czape tyż musze kupic buty ;-)

mi szkoda kasy i mama ma mi cos znalezc w lumpku :-) Oski ma 2 kombinezony z tamtego roku

Liwus fajowy śpiworek
a czemu na lato? na sanki też byłby dobry
Izabelka no tylko żeby w tych ciucholandach coś fajnego było
jak ja idę to nigdy nic nie ma
My jeszcze te rajtki musimy kupić ale siostra widziała fajne na targu za 8 zł więc tam małemu kupi:-)i z głowy
:-)

Izabelka no tylko żeby w tych ciucholandach coś fajnego było

My jeszcze te rajtki musimy kupić ale siostra widziała fajne na targu za 8 zł więc tam małemu kupi:-)i z głowy

Mondzi
Fanka BB :)
My mamy trzy kombinezony dla Julki - jeden z Wójcika, drugi Cocobello, a trzeci z C&A (wszystkie spadkowe). Kurtka taka na chłodniejsze, a nie zimowe dni też jest po Tymciu, więc mam w tym roku wyjątkowy luz. Dla Tymka kurtka z zeszłego roku (Decathlon - polecam na zimowe zakupy) jest całkiem dobra jeszcze. Buty zimowe kupiłam i Juli i TYmiemu. Chyba jeszcze nigdy nie byłam tak wcześnie gotowa na zimę. Fizycznie, bo psychicznie bynajmniej 

Izabelka no tylko żeby w tych ciucholandach coś fajnego byłojak ja idę to nigdy nic nie ma
![]()
Kic, zapraszam do Tarnowa albo z zamówieniem do mojej mamy - moje w całości ubrane w ciucholandzie. No oprócz spadkowych od kuzynki. Więc nie narzekam ;-)
reklama
Podziel się: