reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Dorka upatrzyłam sobie ten sam kombinezon

tylko po przeczytaniu posta Kasi mam teraz wątpliwości
ale zobaczymy, na razie w zanadrzu mamy jednoczęściowy kombinezon po córce koleżanki (oliwkowy), ale szczerze to nawet nie wiem czy będzie dobry na Antosia, muszę kiedy zmierzyć i jakąś fotkę zrobić:-) czapek i rękawiczek mamy duużo

Dziewczyny czy macie jakiegoś sprzedawcę z allegro który ma dobre gatunkowo rajstopy i skarpetki???
ja coś tam wczoraj znalazłam takiego sprzedawcę Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro niby z wyglądu fajne ale nakupię małemu kilka par i okażą się jakiś sztuczne to raczej nie będę zadowolona
kusi mnie to że ma i zimowe i zwykłe i skarpety no i płącę za 1 przesyłkę
ja coś tam wczoraj znalazłam takiego sprzedawcę Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro niby z wyglądu fajne ale nakupię małemu kilka par i okażą się jakiś sztuczne to raczej nie będę zadowolona

survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, tam masz skład napisany - przy 80% bawełny to one będą w dotyku bawełniane nie sztuczne. Elastan powinny natomiast mieć, bo inaczej kompletnie formy nie trzymają.. Wydaje mi się, ze te co wkleiłaś są ok.
Surv dzięki no to myślę że je zamówię po dzisiejszym rozczarowaniu sklepowym
normalnie żadnego wyboru a ceny z kosmosu, no bez przesady żeby za rajtuzy dać 27zł
no jeszcze dla dziewczynki do spódniczki to może bym się pokusiła ale dla facecika pod spodnie oj nie

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kic super :-) a ten kombinezon coccodrillo to kolorki cudo - takie moje. Rękawiczki i czapy super. To Kubulek pełen zapas już ma :-)
reklama
mamabartka
...i Natalki :)
Kic, ja kupowałam Natusi tutaj rajstopki z abs- kiem i faktycznie są świetne.
Rajstopki ABS 80-86 Yorker rajstopy 25kol Gratis (731338271) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tak jak pisze Surv, te 80% bawełny jest oki.
Kubulek nieźle się przygotował do zimy widzę
Kombinezonki super! Ten z coccodrillo świetny
A my kupiliśmy taki:
KOMBINEZON COCCOBELLO 74 IDEALNY JAK NOWY+GRATIS (760872567) - Aukcje internetowe Allegro
Czekam na przesyłkę póki co ale widziała ten model w sklepie i jest narawdę ekstra. Nowy kosztował 159zł. Mam nadzieję że ten będzie rzeczywiście w idealnym stanie
Rajstopki ABS 80-86 Yorker rajstopy 25kol Gratis (731338271) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tak jak pisze Surv, te 80% bawełny jest oki.
Kubulek nieźle się przygotował do zimy widzę

A my kupiliśmy taki:
KOMBINEZON COCCOBELLO 74 IDEALNY JAK NOWY+GRATIS (760872567) - Aukcje internetowe Allegro
Czekam na przesyłkę póki co ale widziała ten model w sklepie i jest narawdę ekstra. Nowy kosztował 159zł. Mam nadzieję że ten będzie rzeczywiście w idealnym stanie

Podziel się: