reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Bea zazdroszczę tych przecen
zakupki super:-)
Madzia co do fotelików się nie wypowiem bo jestem najbardziej wrolowaną posiadaczką jednego felera;-)

reklama
Beaa ale czad:tak::tak::tak:super ciuchy no o cenach nie wspomne:dry:ja wczoraj poszłam do mojego kochanego H&M i d*** blada nic nie było:confused:kupiłam małemu tylko koszulke i spodenki na lato w rozm 92 mam nadzieję że dorośnie bo kilka kompletów już mamy:-p

Beaa, świetne zakupy:tak:
Kic, a jaki rozmiar z H&M nosi teraz Kubuś?
Ja chyba jutro wyskoczę i zobaczę, czy coś jest. Chociaż z H&M to tylko dla dzieci kupuję - jakoś dla mnie nic mi nie pasi - oprócz ciążowych kiedyś ubrań;-)

Kasia teraz nosi 12-18m ale są troszkę za duże, na 92 pisze że od 1-2 lat to chyba będą dobre.
ja mam troszku ciuchów z H&M zazwyczaj rozmiar M bo chyba jest troszkę tam zawyżona ta rozmiarówka:sorry2:

Kasia specjlanie spojrzałam na ciuchy Kuby i ta rozmiarówka z H&M jest nie równa we wszystkich ciuchach:no:Na niektórych pisze 80 (bluzy)a na niektórych 12-18 (spodnie) a jeszcze na innych pisze rozm 80 i w nawiasie 12-18:sorry2: to nie wiem czy to jest 86 czy 80:dry:w każdym bądz razie w dres wchodzi w 74 i jest na styk:tak:myslę że nie ma więcej jak 78cm wzrostu, on jest raczej z tych mikrusków:tak::happy2:
no i rozmiar nogi ma 20 a syn mojej koleżanki w listopadzie skończył rok i ma 23:szok::szok::szok:a u was jak to wygląda?

Maciek ma ok 88cm i 13,5kg; butki ma rozm.23 (coolclub),a ubrania w zależności od firmy -86 (5-10-15),92 (Smyk) lub 18-24 m-cy (Nike na styk,Early days),a niektóre jeszcze na 12-18 m-cy.

reklama
Do góry