reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

MamaBiN he he a już myslałam że tylko ja na lipcówkach taka zakręcona jestem:-pno my x landerem teraz jeździmy przez te sniegi ale jak tylko wiosna przyjdzie to go sprzedaje:tak::-D
My w magicu tez nie mieliśmy podnózka i wcale mi to nie przeszkadzało, więc akurat to mnie nie przeraza:-p:-D
a ty masz PP pliko?no i Arie bym wzieła tylko ze względu na opinie bo z wyglądu to nie mój styl:-p

reklama
My mamy PP Pliko x-lite. Taki lżejszy model (6kg). Bardzo fajny tylko chciałam zamienić te dwa na coś pośredniego np. Pliko P3 bo w moim oparcie nie rozkłada się zupełnie płasko. Ot, taki minusik. Poza tym jestem bardzo z niego zadowolona:tak:
Miałam plan że sprzedam x-landera (po zimie) i PP też i kupię taką wygodną, lekką i porządną spacerówę dla mojej królewny..... zobaczymy. Jak uda się puścić x-a w obieg:-)...to którz to wie:-D

Ten bym chciała na dzień dzisiejszy ;)
NOWY WOZEK PEG PEREGO PLIKO 3 -completo +pokrowiec (870215966) - Aukcje internetowe Allegro

Ten mam:

Załączniki

• 607953569.jpg
    607953569.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Mambin, trochę klekotają (też o tym czytałam), ale na tyle się przyzwyczaiłam, że w ogóle mnie to nie mierźi;-)Byli wszystko chodziło jak trzeba (tzn. działało), to będzie git:tak:

A ja sobie na razie tylko podczytuję i porównuję;) Ten Mamas i Papas rzeczywiście fajnie wygląda, znalazłam na Allegro nawet we Wro, to może uda się zobaczyć przed kupnem. Z kolei PP widziałam używany za przystępną cenę, ale tak się zastanawiam, czy jest sens kupować używaną taka lekką spacerówkę, bo to przecież się błyskawicznie rozchwierutuje, więc już po jednym dziecku pewno jest w dość zdezelowanym stanie...

:-D:-D DOBRZE ŻE NIE JESTEM SAMA KIC.

POST NO MAM HYSIA NA TYM PUNKCIE, PRZYZNAJĘ:zawstydzona/y: PO TRAUMATYCZNYCH PRZEŹYCIACH Z BARTKOWYMI WÓZKAMI W CIĄŻY Z NATASIĄ PRZEZ 8 MIESIĘCY SZUKAŁAM WÓZKA IDEALNEGO:-D NIESTETY TAKI NIE ISTNIEJE. ALE JESTEM BLISKO:-D:-D:-D:-D

MASZ RACJĘ SURVI. TRZEBA POPROSTU DOBRZE TRAFIĆ. NASZE PP JEST Z 2006 ROKU:szok: ALE ZUPEŁNIE NIE ROZKLEKOTANE.:-)
PP PLIKO P3 WAŻY JAKIEŚ 8-9 KG, ALE JEST BARDZIEJ KOMFORTOWE DLA DZIECKA. Z KOLEI TEN M&P WAŻY CHYBA OKOŁO 6KG I NIE ROZKŁADA SIĘ ZUPEŁNIE PŁASKO DO SPANIA (TROCHĘ PRZYPOMINA MACLARENY Z WYGLĄDU). DO KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ CHYBA BARDZIEJ PORĘCZNY.

JEŚLI TYLKO MASZ OKAZJĘ OBEJRZEĆ NA ŻYWO TO SUPER:tak:
WIADOMO JAK TO W NECIE. DLA JEDNEGO STAN IDEALNY FAKTYCZNIE TAKI JEST A DLA INNEGO JEST CO NAJWYŻEJ DOBRY. ZUPEŁNIE JAK Z AUTAMI.

ŻYCZĘ UDANYCH WYBORÓW :-). JAK JESZCZE CUŚ MI PRZYJDZIE NA MYŚL TO WRZUCĘ.
BUZIAKI

O:http://www.allegro.pl/item873820566_a_wozek_parasolka_graco_ugo_folia_oslonka.html

INGLESINA ESPRESSO TEŻ LECIUTKA I NIEDUŻA (PODOBNA DO PP ARII)
http://www.allegro.pl/item882874190_wozek_inglesina_espresso.html

I CONECO
http://www.allegro.pl/item880017954_coneco_joker_3_kolory_wys_0_zl_7_x_gratis.html

I JESZCZE ESPRIT, KTÓRY BAAARDZO MI SIĘ PODOBA, TYM BARDZIEJ ŻE JEST UZIOWY :0)))
OGLĄDAŁAM GO W SKLEPIE. LECIUTKI (6,5 KG), ROZKŁADA SIĘ DO SPANIA A PRZY TYM ŚLICZNY... TYLKO ŻE NIE KOSZTUJE 2 STÓWKI NIESTETY
http://www.allegro.pl/item869768836_wozek_parasolka_candy_esprit_light_cheeky_girls.html
JEST JESZCZE WERSJA BARDZIEJ ELEGANCKA
http://www.allegro.pl/item873909046_wozek_parasolka_hauck_candy_esprit_light_flying_e.html

Ostatnia edycja:
Inglesinę esspreso odradzam - moja siostra ma, fatalnie się podbija przy krawężnikach, jeszcze sie nie spotkałam z tak kiepskim podpiciem, mój wcześniejszy 15 kg wózek był lepszy. Ostatnio wiozłam w nim siostrzeńca - 10 kg i jak dla mnie tragedia. ale to moje odczucie oczywiście, bo sam wózek w miarę lekki, nie rozkłada się na płasko.

Surv to zalęzy jak długo był wóżek użytkowany, ja mojego magica uzytkowałam jakieś 4 miesiące (gwarancja jest do 07.07.2010) i mysle że jest w bdb stanie:tak:nawet stelaż nie jest porysowany :tak:
Mój M już sie nie odzywa jak siedze na gazetowym forum wózkowym:-D:-Don ma aparaty ja mam wózki:tak::-p
Jeszcze w ciązy nie byłam a już przeglądałam strony, jak ide na spacer z moja mama to ona się smieje ze mnie bo co jakis wózek przejeżdza to ja jej mówie jaki model:-p:-D:-Dno czasami jak dobrze zanm wózek to rocznik tez da sie zapamietać:-ptakże fioła mam :-D:-D:-D

reklama
A my w czerwcu pożyczamy naszego coneco i zamierzamy już nie korzystać z wózka co prawda wózeczek parasolkę mamy jakby co. Już teraz dziecię się buntuje odnośnie wózka więc będziemy uzywać coneco przy następnym jak wg planów naszych się uda czyli za jakiś rok :-)

Do góry