reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ech dziewczyny fioła macie:-D;-)
Ale ja chetnie też bym jakiś nowy nabytek u siebie widziała,tylko po pierwsze K by mnie przeświecił,bo przecież Buzza mamy,tani nie był,wiec co by sie nagadał:szok: ojoj,ale to mało ważne,po drugie to na ten rok mamy wystarczająco dużo wydatków związanych z mieszkaniem,a po trzecie to mam nadzieje,że juz spokojnie na nóżkach będziemy chodzic,a na dalsze wyprawy to Buzz starczy.

Ale nie powiem, mysl o nowym wózku juz mi w głowie zakiełkowała,po waszych postach,więc może jeszcze do tego dojrzeje:-D

reklama
Mój paln zrealizowany :-) Wprawdzie miałam poczekać do końca zimy ale oczywiście nie wytrzymałam i kupiłam małej nową spacerówkę:-)

Nasze dwa poprzednie wózeczki szybko się sprzedały na allegro.
Pozbyłam się też kojca, bo był wielki i na wyjazdy nie wygodny. No i zakupiłam nowe łóżeczko turystyczne.
Wiem, wiem, mam lekkiego świra ale co ja poradzę że lubię zmiany:happy:
Mój m kręcił nosem ale teraz już mu przeszło bo przekonał się że sprzęt porządny. Podoba mu się nawet:szok::-)

Nie mam fotek bo aparat nam zdechł (tzn. natasia miała go w łapkach przez 30 sekund i przestał działać:sorry:)
Ale wóz taki:

Załączniki

• plikop3_widok.jpg
    plikop3_widok.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 51
MamaBiN czyzby pliko????
ja tez kupiłam:zawstydzona/y:PP arie:tak:ale tym razem uzywaną, jedziemy po nia w poniedziałek za tydzień:tak:juz sie cieszę:-)
ja mojego magica tez teoretycznie sprzdałam tzn czekam na kase to wtedy wyślę:tak:a x landerka juz pusciłaś??jakos trudno mi sie z nim rozstać:eek:ale wiem że dla 2 dziecka i tak kupie cos innego:-p:-D
a ciuszki dla małego no cóż..... mam świra:-p;-):-D

Kasiu Dzięki :)
Kic Pliko P3:tak: WYCZESANA BRYKA;-):-)
Jednak się przekonałaś do Arii? Wyobrażam sobie że już się nie możesz doczekać.:-D:-D:-D
Mi się udało sprzedać Xlandera w dobrej cenie, za trzy dni sprzedał się PP , wysyłałam w jednym dniu i w tym samym dniu doszedł P3. Miałam farta. Ani jednego dnia nie byliśmy bez wózka.
Troszkę mi było żal x-a ale cóż...nie można mieć wszystkiego.
To już nasza ostatnia furka:tak:

MamaBiN super wózio i nie ma jak radocha z nowej rzeczy nie?:tak::-) A ten wczesniejszy to chyba mieliście podobny tylko niebieski?

MamaBiN no jakoś tak chciałam spróbować tej Arii:-pmyślałam jeszcze o PP Si;-)ale wszystko przed nami:-p
za ile sprzedałaś swojego x landera????no i z jakim "osprzętem", bo powiem szczezrze że nie mam pojęcia za ile go puścić, mamy do niego fotelik maxi cosi citi z adapterami, parasolkę i torbę więc w sumie niezły zestaw:-p
Dziewczyny jakbyście miały kogoś chętnego to polecam się:-pSurv może Twoja siostra???:-p:-)

Madziu poprzedni mieliśmy niebieski i troszkę uboższą wersję;-)

Kic sprzedałam X landera za 999zł. Nie mieliśmy fotelika w zestawie. Był wózek gł-spac 2 folie p/deszczowe, 2 śpiworki + ten oryginalny.
A ten mały poszedł za 300zł z parasolką.
No i nowy zakupiony za 800zł jako uzywany. Ale kupiony przez właścicieli w połowie listopada 2009, zupełnie nowiutki:-) Na gwarancji, z dowodem zakupu.

Si ma Renia77. Chyba nieźle im się sprawuje.
Ale on ma pojedyncze przednie kółka. Mieliście takie chyba w chicco...?

reklama
mamBiN to super wam sie udało z tym x-em:tak:no ja bym tez chciała z 1000zł wyciagnąć:-p
no ja miałam chicco lite way ale dla mnie porażka, pododno PP ma lepszą amortyzację w ty Si, może sie skuszę jak Aria mi sie znudzi:-pa Pliko tez rozwazałam ale narazie sie wyleczyłam z podwójnej rączki;-)

Do góry