reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

No ja więcej nie chcę dać, bo mam już spacerówkę, a ta parasolka to czysta fanaberia...w sumie to się może po roku rozlecieć ;P Jak w zeszłym roku szukałam, to właśnie sporo takich do 2 stów mi w oko wpadło, ale nie zapamietałam, które to...Nic, będę szukać, także takich okazji jak ta Quinnie ;)

reklama
Surv - ja też nie doradzę bo nie wiem jaki wózeczek mógłby być dobry. Ja na swój narzekam, faktycznie skrętność kół kiepska z czasem, chociaż dla mnie to nie kłopot bo i tak na zablokowanych jeżdże, reszta ok, jest naprawdę w dobrym stanie.
a ja dzis byłam w Ikea kupił małej mały stoliczek i krzesełko i znalazłam fajny, nieduży i niedrogi, ale oczywiście na było na magazynie:wściekła/y:
ale przejrzałam allegro i znalazłam:-):-)
STOLIK + 2 KRZESŁA IKEA NAJTANIEJ (869844495) - Aukcje internetowe Allegro

Psot ale quinny zapp się nie rozkłada do spania, więc u nas odpada. Ja miałam magica 3 bardzo podobny do quinny i byłam zadowolona:tak:podobny tez jest buggster ale tez zdroższych wózków ale podobno bezawaryjny:happy2:wózków jest ogrom tylko trzeba się zdecydować... u mnie to kiepsko idzie bo po kilku miesiącach wózek mi sie nudzi i poluje na cos innego;-):-Dmiałam juz chicco liteway i nigdy w zyciu jeździłam nim 2 miesiące:sorry2:

Kicrym jesli masz do wydania troszke wiecej to napawde polecam maclarena rozklada sie na plasko jest lekki i jedzie sie nim wysmienicie nawet na sniegu daje rade.Jest leciutki i rozklada sie jedna reka.

Andula no może bym kupiła maclarena uzywanego ale wiem że za kilka miesięcy mi sie on znudzi mimo że będzie fajnie sie jeździło, taka jestem...mam fioła na punkcie wózków i dośc duzo ich znam także ten co teraz kupie na bank nie będzie ostatni:-pno i narazie wyleczyłam sie z dwóch osobnych rączek, owszem magica sie super prowadziło ale zawsze jakoś tak ciężej ta jedna ręką:sorry2:

Kic powiem Ci ze maclarena prowadzi sie jedna reka bardzo dobrze lepiej niz mojej siostry slapiego ktory ma jedna:tak:Nie namawiam i masz racje jak masz zamiar kupic wozek na kilka miesiecy to szkoda az tak duzo kasy wydawac.Ja kupilam maclarena z nadzieja ze to juz nasz ostatni wozek :tak:Pozniej go sprzedam i mam nadzieje czesc kasy sie zwroci:tak:
jak chcialam kupic Misiowi spacerowke dlugo czytalam forum wozkowe i dzieczyny bardzo chwalily Arie.

Kicrym, Olga jeździ (jak to brzmi:-D) Graco Mirage. Nic o wózku nie wiedziałam, pojechaliśmy do sklepu (u nas jest kiepski wybór), wsadziliśmy małą i zdecydowaliśmy się na zakup. Wydawał mi sie "taki se", no ale porównywałam do Speedziaka:sorry2:Ale cały czas nim jeździmy! A przecież zarzekałam się, że Quinny będzie eksploatowany zimą. Jak dla mnie jest o.k. No ale ja takiego fisia nie mam:-D

Ja, podobnie jak Andula, rowniez polecam Maclarena, jezdzimy nim prawie rok i jest super. Rowniez naleze do osob, ktorym wiekszosc rzeczy sie szybko nudzi i chce czegos nowego ale tego wozka nie zamienilabym na zaden inny.

Andula no ja też czytałam duzo opinii pozytywnych o Arii tylko nie za bardzo mi przypadł do gustu:-pno więc może maclaren...zobaczymy, narazie mi sie nie podobają:-p

reklama
He, he Kic, ja mam podobnie:-D Już kombinuję coby spylić x-landera i peg perego i kupić jakąś nową fajną furkę:-p Ale mój m. chybaby mnie zamordował.

Z tymi Walkerami to mnie zaskoczyłyście. Miałam ten stary model i był zaje.... trwały i fajny. Cuś się popsuła firma:baffled:

Kasiu, czy w Waszym Graco nie klekoczą koła? Gdzieś na wózkowych forach czytałam że to wada Graco. Bardzo byłam napalona na Quattro De Luxe swego czasu ale zrezygnowałam przez te opinie międzyinnymi.
A tem Wasz śliczniusi. :tak: Kolorki ma świetne:tak:

Z lekkich wózeczków to Aria rzeczywiście jest OKi tylko jak dla mnie ma jeden minus- brak podnóżka. Jak dzidziol zaśnie nóżki smętnie dyndają:dry:

Takie wyczaiłam jeśli Wam potrzebny WÓZ do podróży tramwajowo-autobusowych. Taniutkie i fajne-chyba:blink:

WÓZEK MAMAS & PAPAS -ŚLICZNY-WYGODNY (871160269) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item879698632_mamas_and_papas_pipi_buggy_aruba.html

http://www.allegro.pl/item871509004_chicco_2010_ct_05_evolution_ct_05_turkus_gratis.html

http://www.allegro.pl/item873820566_a_wozek_parasolka_graco_ugo_folia_oslonka.html

Ostatnia edycja:
Do góry