Roni21
Spider's Web
o wlasnie, wszystko z umiaremłózeczko Szymka też stoi w naszej sypialni i standardowo ma ochraniacz na wezgłowiu. Ale nikt nie chodzi na palcach i nie mówi szeptem i nie robił tego od urodzenia Szymkawręcz przeciwnie w pokoju jest zawsze cichutko włączone radio
Dziecko musi sie nauczyc funkcjonować wśród domowych dźwięków i hałasów bo i naczej będzie je budzić każde stukniecie i puknięcie. A to juz dla rodziców niewolnictwo
![]()

Dziecko musi sie nauczyc funkcjonować wśród domowych dźwięków i hałasów bo i naczej będzie je budzić każde stukniecie i puknięcie. A to juz dla rodziców niewolnictwo
wydawalo mi sie to z lekka przesadne, no ale jak to swiezo upieczona mama nie znam sie na tym dobrze, i troszke dalo mi to do myslenia... w sumie pozniej wpadlam na pomysl, przerzucenia materaca na ruga strone :-) Ale tez nie wiem czy to jest konieczne :-) nie chce sie dac zwariowac, bo ta moja corka wyrosnie na jakas nadmiernie wychuchana ksiezniczke :-) a Wy co o tym myslicie, brac wskazowki kuzynki pod uwage ?
Do głowy by mi nie przyszło kupować nowego materaca - ja mam gryczano-kokosowy i nie widzę śladu wygniecenia.