reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziewczyny które intereesuje x-lander moge podać dane,byłam w czwartek w sklepie firmowym,bo bedziem y zamawiać ten wózek takze podam wam dokładną wage,bo dostałam katalog
x1 z kołami 16 kg (bez kół 12kg) złożony 93/40/69 rozłożony 107/111/69
xa 14,5 kg 9,5 kg 89/50/68 105/105/68
w maju mają wejsc jeszcze 2 albo nawet 3 nowe modele,jak by was interesowały dane innych wózków z tej firmy to tez mam
Ja kupuje xa chociaż mój mąż chce x1

reklama
Ja w dalszym ciagu mam problem z wyborem wozka, nie wiem czy chce gleboki z mozliwoscia zrobienia spacerowki, czy bardziej taka spacerowka z mozliwoscia wsadzenia do niej gondolki...

.:baffled: i to daje mi powody do myslenia, i jest powodem dyleamtow. W ten weekend wybierzemy sie z Mackiem do takiego wielkiego sklepu "mama i ja" i mam nadzieje ze ten wypad rozwieje moje watpliwosci. Jakas fachowa pomoc, doradztwo na pewno sie przyda ;-)

Ja mam ten sam problem! teraz za bardzo nie mogę polatać po sklepach, więc jak się czegoś dowiesz to koniecznie daj znać co ci doradzili:-) ale pewnie co sklep to inna opinia będzie:-)
Ja na razie poważnie myślę o wózku spacerowym głębokim, no ale to może się szybko zmienić :-)

Do nas w zeszłym tygodniu dotarł zakupiony na allegro x-lander xa. Moim subiektywnym zdaniem jest bardzo fajny - poręczny, zwrotny i wcale nie bardzo ciężki. Zakupiliśmy wersję wielofunkcyjną z gondolą, spacerówką i fotelikiem samochodowym:tak: Oczywiście funkcjonalność wyjdzie w przysłowiowym praniu ale wierzę, że dzidzi będzie wygodnie w swojej prywatnej furze:-D Pozdrawiam serdecznie:)

kamu na jaki sie kolorek zdecydowałaś?bo my z mężem jesteśmy zgodni ze xa ale co do koloru to nie jesteśmy przekonani. Mimo że dalej nie wiemy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ( w czwartek lekarz powiedzial ze raczej chlopiec a w piatek ze dziewczynka:tak: takze dalej nic) no ale ten niebieski jest w rzeczywistości bardzo blady ,zielony ostry, mi sie podoba czerwony, bo wpada w bordo ale dla chlopca????? jakie ty masz typy co do kolorków - ja mowie o kolecji 2008 i gdzie go zamawiasz? ( przez internet czy normalnie w sklepie)

dziewczyny a w jakiej cenie sa x-landery xa?? nigdzie nie mogę znaleźć a na allegro teraz same używane! na stronie firmowej jeszcze nie ma cennika! a wózio całkiem fajne:-)

ale fajnie survivor ci z tym łóżeczkiem:-) Ja póki co nasłu****ę kopniaków i w przypływach czułości oglądam ciuszki:tak:

Ale czekam na lepszą pogodę i samopoczucie i poproszę mężusia o wypad do jakiegoś sklepu z rzeczami dla maluchów i na pewno coś kupię:-D bo jednak sama z

siebie jestem zwolenniczka ogladania na żywo, "pomacania", pomarudzenia:-D (oczywiście zmorą jest to dla mojej połowicy)

ach jeszcze te 3 miesiące:-):-):-)

reklama
Ja też planuje zrobić nalot na hurtownie z bobasowymi rzeczami:-) wtedy sobie pooglądam, pospisuje i zobaczę jak ceny np na allegro się do tego mają :-)
ale na razie czekam na pozwolenie lekarza że już z wyrka można wstać:-) ta okropna szyjka.....:-(

Do góry