reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

To na pewno dlatego żeby nam się mleko nie lało,a po drugie to piersi są cięższe i jak nic ich nie trzyma to mogą się zrobić obwisłe.Jak ja się przyzwyczaję to nie wiem.Prawie zawsze jak tylko jestem w domu ( i nie planuję gości) to stanik idzie w odstawkę,tak mi jest wygodniej.No ale jak one są bez fiżbin to powinno być wygodniej

reklama
Dziewczyny, wizja spania w staniku jakoś mnie przeraża:zawstydzona/y: ale wszystkiego będzie trzeba spróbować;-) wracając do koszuli, ja wczoraj kupiłam sobie jedną niby do porodu, ale jakoś mi jej żal bo jest ładna:sorry2: najgorsze jest to, że ja nie lubię spać w koszulach i wobec tego nie mam żadnej starej w domu:blink: tak więc będę zmuszona wykorzystać moją nówkę:baffled::-p

Madzia, masz rację. Faktycznie to z gołym cycem leżeć nie będziemy :-D.
Ja po urodzeniu Bartusia spałam w staniku, bo piersi miałam ciągle pełne i wielkie a mleko samo się lało jak położyłam się na boku. Tak więc miękki bawełniany stanik bez żadnych fiszbin i wkładki to u mnie była norma :tak:.

KATE, ostatecznie możesz do porodu wykorzystać jakiś wieeelki T-shirt męża :) Oni mają tego mnóstwo ;-), a nową koszulkę zostaw na czas PO., bo faktycznie później średnio nadaje się do użytku :dry:
Ja tak zrobiłam rodząc synka. Jak jeszcze chodziłam z bólami to miałam narzucony szlafroczek żeby tak się nie czuć zupełnie jak w mini :-) Potem po porodzie jak tylko byłam w stanie się zwlec pod prysznic przebrałam się w nową rozpinaną koszulę i było git.

Witam w niedzielny poranek ze slonecznej Angli:-)

A ja mam teraz pytanie z innej beczki- czy zamierzacie kupowac laktatory teraz czy pozniej? No i jakie? Reczne czy elektryczne? Zastanawiam sie nad Tommee Tippee i Avent Isis, oczywiscie w zaleznosci od laktataora- bede uzywac butelek takiej samej firmy. Czy wiecie ktore sa lepsze???:unsure:

Pozdrawiam

Ja mam zwykły ręczny Canpol razem z butelką. Mam go po siostrze, ona była zadowolona, ale używała go bardzo krótko, tylko na początku jak miała problem z nawałem w piersiach.

A w Realu są pampersy 2 rozmiar 108 sztuk za 50 PLN....chyba promocja, w każdym razie dałam się naciagnąć:-D Jeśli jeszcze pieluch nie macie, to polecam.....ja awaryjnie dokupiłam do nich najmniejszy rozmiar Huggies, bo nie jestem przekonana, czy moję dziecie osiągnie przy urodzeniu aż 3 kg przewidziane dla Pampersów;-)

x landery fajne mnie sie podoba ten trzykolowy:tak:

co do pampersow to ja juz kupilam 1 paczke tych najmniejszych i jedna tych wiekszych czyli 2 no i nie wiem czy w sumie jeszcze dokupic teraz w tej promocji czy dopiero po porodzie.Ale fajna promocja to moze sie skusze:tak:

reklama
Do góry