post_ptaszyna sweterek naprawde slodziutki
Ja powroce do tematu lozeczek.Myslicie,ze takie 120x60 to na prawde bedzie za male?.Ja w sumie chcialam takie male,zgrabne lozeczko,bo zbyt wiele miejsca nie mamy.To ktore upatrzylam,mozna pozniej przerobic na lozko bez szczebelkow,ale wymiary pozostaja takie same.I juz znowu mam dylemat

Ja powroce do tematu lozeczek.Myslicie,ze takie 120x60 to na prawde bedzie za male?.Ja w sumie chcialam takie male,zgrabne lozeczko,bo zbyt wiele miejsca nie mamy.To ktore upatrzylam,mozna pozniej przerobic na lozko bez szczebelkow,ale wymiary pozostaja takie same.I juz znowu mam dylemat

Nie myślałam, co dalej, ale tak czy inaczej chciałabym, żeby za rok Młoda miała swój własny pokój i wtedy będzie można z królewskim łożem dla niej poszaleć. Córka mojej przyjaciółki, ma 2 lata i do tej pory bez oporów spi w szczebelkach, wiec to chyba od dziecka zależy.
ale kazda pierdołka mnie cieszy
chyba większego bym nie chciała;-) dziś dostałam od Znajomej obiecane ubranka (trzy kartony
wszystko jest czyściutkie, ale ja muszę zrobić pranie po swojemu bo nie przeżyję