reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kiwaczka pokoik do zakochania!!!!

dziewczyny właśnie wróciłam z zakupów, w realu są pampersy new baby w kartonie dwie paki po 78 szt za 65zł:-) opłaca się bo wcześniej już kupowaliśmy jeszcze te większe paki ale te wyszły jeszcze taniej:-) i przy okazji pomaga się unicef 1 paka=dwie szczepionki:-) :-)

reklama
Kiwaczka piekny pokoik, sliczne lozeczko-nie wi\dzialam takiego
Ahaa fajnie ci sie trafilo, szkoda ze u nas nie ma tego sklepu......:wściekła/y:

Dzięki dziewczyny! Mój mąż powiedział że fotela mi tam na razie nie wstawi bo bym już wcale z Marcelowego pokoju nie wychodziła ;-) i chyba wie co robi :tak:

Ahaa własnie miałam to samo dziewczynom napisać bo też wróciłam z realu:-D kupiłam sobie jeden karton i tak sie zastanawiam ile takie dzieci zużywaja tych pampersów , bo ja jak widze jakas promocje to się zaopatruje i tak mam 3 duze paczki i 1 jumbo to chyba na miesiac starczy?:sorry2:

Kiwaczka pokój przesłodki, naprawdę można się zakochać:-D co do tych pampersów to jutro musowo jadę do Reala, mój Mąż KOCHAĆ promocje, więc skusi się się bez najmniejszego oporu;-):-)

reklama
Kiwaczka pokoik super!!! Sliczniutki:tak::happy2: Nasze malenstwo narazie bedzie mialo z nami pokoik,a pozniej sie zobaczy,trzeba bedzie szukac wiekszego mieszkanka.

Do góry