reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus prezenty bardzo fajne napewno Adasko bedzie zachwycony:-) ja oczywiscie wszystko zostawiam na ostatnia chwile :baffled:M. przyjezdza 20 wiec bede miala wiecej czasu na przedswiateczne szalenstwo:-)Pabla zolwik swietny

reklama
Pabla, takiego samego kupiłam dla Florkowej kuzynki, a przez moment i o Florce myślałam, ale garnuszek na klocuszek wygrał;-)
Liwus, żyrafka świetna, może i ja bym taką małej kupiła - na allegro kupowałaś?

dziewczyny prezenty zawodowe:tak:
Ja narazie kupilam dla malego lusterko swiecace i grajace,jako,ze maly narcyz kocha swoje odbicie.W sumie lusterko mialo byc w razie awarii w podrozy,kupilam wczesniej i mu nie pokazywalam,ale maly byl kulturalny,wiec prezencik bedzie pod choinkeNie wiem czy cos jeszcze kupowac,bo i tak najwiecej prezentow pod choinka bedzie dla niego.Z reszta ledwo co przyjechalismy,a Maciek juz nazbieral darow-taka ksiazeczke plastikowa z gadajacym kotkiem i Playgym-chyba takie cos jak Pabla juz kiedys pokazywala,tyle tylko,ze jak mlody lezy to tam gdzie ma miec nozki,zeby sobie kopal w cos co piszczy to ma pupke,bo niestety sie nie miesci.

Liwus no nie mogę to jest kolejna rzecz jaką nasze dzieciaczki maja taką samą:-)
My Maksowi na mikołaja kupiliśmy tą żyrafę,Maksiu ją uwielbia,wszędzie ją ze sobą zabieramy.Jak mu ją podaję to się śmieje od ucha do ucha:-)
To mamy już takie same wózki ten sam kolor i model,leżaczki dokładnie te same.Kaczki do kąpieli no i teraz żyrafa:-)
My też kupiliśmy słonika dla kuzynki Maksa.
Ja za nią płaciłam 28 zł w hurtowni,mamy taką super hurtownie w cz-wie jest tak ogrom zabawek

Ostatnia edycja:
ale się Kamu uśmiałam , no niewiarygodne . Ja jeszcze nie dałam Małemu żyrafki czekamy na Wigilię i Mikołaja :-) Ciekawe co nstępnego będą mieli chłopaki takie same.
Adaś dostanie też pluszową ciuchcię ze SMYKA:happy:

reklama
Andula, fajny pomysł z tym kocykiem.
Dziś z m stwierdziliśmy, że jak nasze dzieci dostaną znów zabawki pod choinkę, to się pochlastamy - tyle ich jest a mieszkanie nadal takie jakie było:blink:

Do góry