reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Tosika ta cenaa przesada!!Nie wiem kto kupuje takie foteliki:tak:
Andula pewnie ci co mają fury za 200 tys;-):-D
Surv ja bym kupiła wózek, bo chyba więcej wózka używasz niż fotelika. Przynajmniej tak jest w naszym przypadku. My fotelik kupujemy w lipcu jak pojedziemy na wakacje bo w tym to mały chyba by nie wytrzymał tak długiej podrózy:sorry2:no i jetseśmy zdecydowani na Chicco (proxima albo key)oczywiście jak bedzie pasował do naszego auta:dry:

Dziewczyny jak kupowałyśmy te pierwsze foteliki to któraś z was podawał stronkę gdzie się sprawdzało wyniki testów bezpieczeństwa. Pamiętacie linka, bo dla mnie to jest bardzo istotne:tak:

Kupiłam na promocji w Kauflandzie blender - za niecałe 30zł Clatronic. Jedną zupkę i deserek zmiksował:-pZobaczymy ile pociągnie, ale jak na razie jestem zadowolona:tak:Aha, zupka mamina i deserek zaakceptowane przez córcię:-)

Kupiłam na promocji w Kauflandzie blender - za niecałe 30zł Clatronic. Jedną zupkę i deserek zmiksował:-pZobaczymy ile pociągnie, ale jak na razie jestem zadowolona:tak:Aha, zupka mamina i deserek zaakceptowane przez córcię:-)

Ja też mam taki tani i daje rade już 2 rok :-) hehhe

A Zu dzisiaj stała się szczęśliwą posiadaczką takowej fury:

8559425497.jpg

jeszcze nie wiemy jak jeździ gdyż dotrze do nas dopiero w kwietniu :-p:-D

Kasia De ja też mam taki tani blender, siostra mi kupiła w Angli za 5 funtów i jak narazie fajnie się sprawuje:tak:
Julia fajny wózio:tak:

Kasia, miałam mikser i blender Clatronica ponad 2 lata i oba działają do tej pory u mojej siostry, której podarowałam, jak dostaliśmy robota, więc raczej sie nie rozczarujesz tym wyborem:tak:
Julia, fajny wózek, widzę, że ma wszystko to czego sama szukam;-)

reklama
Do góry