reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula- wozeczek swietny, nawet jakby nie byl darmowy:-D.

Ja teraz mam wozek z jedna raczka, ale kolejny bedzie chyba z dwoma, aby bylo gdzie wieszac ciezkie siatki z zakupami, wedlug mnie to bardzo duze udogodnienie. Tego wlasnie mi brakowalo w obecnym wozku.

Tak z mojego doświadczenia.....Z tymi ciężkimi siatami na rączkach nie jest tak łatwo jechać. Gwarantuję:tak: Dużo wygodniejszy jest obszerny kosz pod wózkiem:tak:

Madzia, fajny ten buzz. Nawet nie wiedziałam że ma mniejsze i większe siedzisko:szok::-)

Kate, mnie się też ten twój wózio wizualnie bardzo podoba:tak: ale jak dla mnie to na nasze wertepy kółeczka zbyt małe, malutki kosz na zakupy i te dwie rączki..... hm, zastanawiałabym się:sorry2: Ale design ma super! Troszkę podobny do Quinny zappa:tak:

Pabla, Survi mi najbardziej się podoba turkusik z 2008:tak:
Śliczny jest:tak:
Właściwie jak dla mnie wszystkie są ok. oprócz tego szarego z nowej kolekcji i pomarańczu ze starej (2007);-)
Najgorsze że różowego nie ma:wściekła/y:;-)

Andula, ale się Misiowi fajny gratis trafił:tak::-D Szczęściarz:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No, Natusia, będzie super trendy, różowa dziewczynka!
Ja na razie też już nic nie kupuję, po tym jak znowu zakamuflowane w komodzie nigdy nie włozone, za male body znalazłam:baffled: No chyba, że jakieś cudo znowu na szmatach znajdę....mam tego pecha/szczęście, ze na parterze mojej kamienicy jest jeden z największych second-handów w mieście....no i po prostu nie da się nie wejść choć raz na tydzień:-p Tyle dobrze, że mają schody, więc z wózkiem nie wejdę,to nie chodze tam codziennie:-D

Survi, dobre:-D
Ja też mam taki second-hand na osiedlu który namiętnie nawiedzam i zawsze wynajdę dzieciakom jakieś fajowe markowe ubranka za bezcen. Choćby szafy pękały w szwach to się nie oprę kolejnemu "skarbowi".:-D:-D:-D
Bartek ma masę firmówek stamtąd.
Natasia dopiero zaczyna kolekcjonować;-)

Ja w okolicy zadnego szmateksu niestety nie mam a do miasta z Miskiem to za duza wyprawa.Kupilam mu przedwczoraj:
Oprocz tego komplecik ogrodniczki i bluzeczka w smyku pozniej zrobie fotke i sie pochwale;-):-)

Załączniki

• bluza.JPG
    bluza.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 34
  • dres.JPG
    dres.JPG
    15 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny piekne ciuszki, ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami:-), myslalam, ze to tylko ja jestem taka zbieraczko-kolekcjonerka, ale widze, ze nie jestem sama:-):tak::-D.

Do góry