reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
To widzę że trochę lipcówek będzie Walkerami śmigać :-D:-D:-D:-D:-D
Kate wózek śliczny, i ten kolor aż żałuję że ja już mam 2 letni i czerwony ;-):-)

Tosika...ja gdybym miała wolne środki to kupiłabym ten obrotowy:tak::tak::tak: i ma 8 pozycji do wyboru więc full wygoda:tak::tak::tak:
Ja sie jeszcze nie zdecydowałam. Mąż mnie przekonuje że dziecię i tak niedługo tyłem nie będzie chciało jeździć. No więc będzie albo maxi cosi albo chicco tyłem montowane.
Antonio to ja już pędzę oglądać ten wózio ale jak mama taka zjarana :-):-) to musi być super:-D

:)
dziewczyny mam pytanie
czy każdy fotelik można wpiąć do systemu izo-fix który jest w aucie czy też fotelik musi mieć coś dodatkowego w sobie???
kompletnie się na tym nie znam a być może będziemy mieć taki samochód (nasz się już rozpada definitywnie)
??????????????????????????

KATE zazdroszcze zakupu:zawstydzona/y:i ten kolorek cudo!
Ja też się napaliłam na walkera:-D:-D:-D:-D
wiecie co pytałam się znajomego mojej mamy (jest policjantem) jaki fotelik poleca i mu wymieniam wiecie maxi cosi, bebe confort itd a on mi na to że jego zdaniem na takie wypasione foteliki to szkoda kasy i maks300zł a fotelik będzie ok:szok:.Mówi że ważne jest aby fotelik miał atest a firma nie ważna bo im berdziej znana firma tym droższy fotelik:sorry2: Ja już raczej jestem zdecydowana na ten chicco key:tak:no i muszę zobaczyć czy nam do auta będzie pasował bo też się nie orientuje co to jest ten iso fix:dry:my mamy corsę D i na tylnym siedzieniu są takie napisy więc może bedzie ok:sorry2::-D:zawstydzona/y:

Post, wg mnie oprócz tego, że samochód ma mieć "system" iso fix, to również fotelik takie coś musi posiadać. Z reszta porównaj sobie ceny fotelików z iso fixem i bez niego - wieljka róznica w cenie (oczywiście te z systemem dużo droższe:tak:)

Kicrym, chyba jednak nie do końca zgodziłabym się z tym panem;-)

Ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami.a po kupieni drobnych rzeczy dla malej(skarpetki,rajstopki)stwierdzilam ze w tym miesiacu na nic wiecej mnie nie stac:wściekła/y:Mam dola przez to wszystko idzie na te wstretne rachunki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A my ostatnio zaopatrzyliśmy się w takie cudo

munchkinfreshfoodfeeder.jpg

i powiem wam szczerze, ze jest rewelacja!!

Wkładam małej kawałki pomarańczy a ona sobie gryzie i wyciska sok... zajęta... zadowolona i co najważniejsze żadnym kawałeczkiem się nie zakrztusi...

KasiaDe
dzięki
:-):-):-)
Zadzwoniłam do kolegi który jest doświadczonym tatą i dostałam wykład że z isofixem bezpieczniej itp, no i foteliki muszę ten system mieć. Generalnie są dwa razy droższe :szok::szok::szok::szok::szok: (np. maxi cosi 1300 zł)

Dlatego nie będziemy mieć isofixa:no::no::no: i ja niezdecydowana waga wszystkie za i przeciw już przetrawiłam i kupujemy chicco proxima:tak::tak::tak:
pabla jakbyś była zainteresowana to są foteliki z plamkami ale nowe o 100 zł tańsze
CHICCO FOTELIK PROXIMA, 0-18 Kg - poplamiona tap. (580800431) - Aukcje internetowe Allegro
wg mnie to małe plamki a pewnie i tak się spiorą.

ufff wkońcu jeden temat z głowy:-):tak::tak:

reklama
Do góry