reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Roni, śliczne!
Tydzień bez dzieci? Wooow, czaaad!
A mam od razu pytanie do Ciebie - jaką polecasz jak najlżejszą spacerówkę?;-)

No to kupiłam krzesełko:
ANTILOP IKEA - krzesełko do karmienia - kompletne (582954300) - Aukcje internetowe Allegro
Ikeowskie, a ponieważ plastik, czyli nie porwane, nie sprane, więc kupiliśmy używane! Całość, z przesyłką 65 zł! Zobaczymy jak się sprawdzi:tak: Aa, ma poduszeczkę, o której pisałyście, więc nie muszę nic kombinować! Jak byliśmy w restauracji, to był problem z Zosią, bo ześlizgiwała się z krzesełka (drewnianego)!
Roni21 - zazdroszczę:-) I dzięki za rady!

Roni - super wyjazd!!
a wracając do mt - to ja bym chciała tak na koniec maja mieć nowe, bawełniane. Jak faktycznie zaczniesz szyć i będziesz to też robiła zarobkowo to daj znac, ja poważnie piszę o tym. na poczatku maja zobaczę jak będę stała z kasą i potwierdzę zamówienie:-)

Roni ja, ekstra wyjazd.
No i pomysł z szyciem też. Sama się nad tym zastanawiałam ale maszyny nie mam.
Jak się zapre to igiełką dla siebie uszyje :-p no chyba, że coś mi sie sytuacja poprawi to się do ciebie zgłoszę :tak:

reklama
Roni super wyjazd. zeby mi tak ktos zafundowal w samotnosci podroz :confused:
oj i ja bym sie na te bawełniane na lato pisala, bo sie strasznie napalilam. a do jakiego wieku mozna dziecko w tym nosic?

Do góry