reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

dzięki dziewuszki za radę:tak: realnie i praktycznie to wiem, ze to bezsensu kupować taki wózek i zaraz robić w nim jakieś retusze:dry: sprawdzałam ciężkość naszej gondolki i tyle samo ważą :tak: (w tym wypadku to bym sobie mięśnie wyrobiła, czyli na korzyść by mi wyszło, bom zflaczała jakaś:-p) kurcze niewiem co robić, M sobie wyrobiłam - powiedziałam mu że w tej cenie są wszystkie spacerówki, a że pojęcia chlopina nie ma, to niech żyje w tej błogiej nieświadomosci:rofl2:
no ale jak to dobrze Madzia napisała, jak się człowiek napali to żadne sensowne tłumaczenia do niego nie docierają, ale ja jak widać się mam jeszcze dylematy:sorry2: i tak po mału wasze argumenty do mnie docierają:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie chciałabym używany:tak:bo my za x landera zapłaciliśmy 2000 i teraz jak mówie M że sama spaceróka 1700zł to nosem kręci:dry:w sumie to mu się nie dziwie bo to dużo kast tym bardziej że ja na wychowawczym więc tylko M na nas pracuje np plus moje stypendium naukowe:-p;-)
tylko ja jakaś dziwna jetsem i boję się że jak kupię używany to zaraz mi coś odpadnie:baffled:a z2 strony to ja też tego mojego x landera chcę sprzedać a jest w super stanie, więc może trafie na taką użytkowniczkę wózka jak ja:sorry2::-D
ale szczerze to tak się na niego napaliłam że nawet mi brak kosza na zakupy nie przeszkadza:dry:także tosika wiem co czujesz:-D
Pabla dzięki za te aukcje:tak:

Tosika, widzę, że dochodzisz do konstruktywnych rozwiązań ;-) Powodzenia!
Dziewczyny napisały to co ja myślę, więc nie będę się powtarzać:-p

Mamabin ja chętnie bym chciała takie Twoje;-):tak::-)

MamaBiN - ja chciałbym kupić takie MT:tak: I pewnie nie tylko ja;-) Jeśli więc będziesz chciała sprzedawać - to ja, ja, ja chcę kupić ;-)

Po dłuższym, zastanowieniu doszłam do wniosku że mogę sie podjąć szycia MT dla waszych maluszków:tak: Mam teraz trochę czasu więc swobodnie dałabym radę podłubać wieczorkami.
Tylko niestety nie jestem w stanie wyczarować takich cudnych aplikacji jak Melkaj naprzykład:-p Moja maszyna takich super funkcji nie posiada:sorry2:

Jeśli ktoś jest chętny to możemy ustalić szczegóły i do dzieła:-)

Kicrym no właśnie sama chcesz sprzedać x -landera to widzisz,że używany wózek może być w dobrym stanie.My jeden mieliśmy do bani i oddaliśmy,ale ten drugi jest super.Najlepiej jakbys mogła zobaczyć najpierw wózek na żywo,a później zalicytować,ale wydaje mi się też ,że ludzie na allegro w miarę wiarygodnie opisują wystawiane rzeczy.Co do kosza na zakupy to ja sobie dokupiłam,bo też nie miałam,ale tej torby już nie ,bo ona jest dosyć mała,a ja mam inną.Musiałam też dokupić barierkę i to większe siedzenie,ale w tych starszych modelach co Pabla wkleiła to większego siedzenia nie trzeba,więc już wydatek mniej.Warto się zastanowić nad używanym,bo faktycznie 1700zł za samą spacerókę to dużo.

Madzia no ja bym chciała tego buzza z 2008 r nie starszego, no i nie wiem jak to jest z tym siedziskiem bo w tej cenie 1700 są dwa ana aukcji to pewnie tylko te małe?:dry:ta aukcja jak dla mnie spoko czekam na M:-p
Quinny BUZZ 2008 + torba + kosz + parasolka (585374457) - Aukcje internetowe Allegro

MamaBiN ja mówię poważnie:tak:napisz mi na priva ile byś chciałą za uszycie.Mi na aplikacji nie zależy nawet nie musiałoby jej być bo wiem że to MT tylko na krótkie wypady do sklepu:tak:

Kicrym- ten quinny wyglada bardzo fajnie i w bardzo dobrym stanie, cena atrakcyjna wiec powodzenia! Ten wozek ma rozowe wstawki, no ale kto powiedzial, ze chlopak nie moze w takim jezdzic.:)

Ostatnia edycja:
Kicrym to jest ten starszy model,do niego nie trzeba dodatkowego siedziska,bo jest większe niż w tych nowych.Nowe są takie QUINNY BUZZ 3 2008 kolory+ MEGA GRATISY bubumarket (577777714) - Aukcje internetowe Allegro , maja inne budki (mniejsze niestety) i jedno siedzenie mniejsze piankowe od urodzenia i do tego to większe już bez tej pianki niby od 18 m-cy,ale my już w nim jeździmy,bo w sumie jest i tak mniejsze niż to normalne w Speedim i X landerze pewnie też.Tez wózek na allegro naprawdę spoko wygląda,mimo że napisy zdart,ale one się bardzo szybko zdzierają.

Ostatnia edycja:
MamaBIN - napisałam priva:tak:
Kicrym poszukaj używanego, mi osobiście szkoda byłoby tyle kasy na wózek spacerowy wydać:baffled: a te buzzy naprawdę spoko wyglądają uzywane na allegro.

reklama
Do góry