reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Survi, Sylcia ja tez jestem mankutem prawie wszystko robie lewa reka.
Roni ale Jasiek bedzie mial fajne aplikacje:tak:
Julia 3godziny wow!!!!
Ogolnie to ja lubie spiewac . Malej spiewam ale glosu ladnego to nie mam

reklama
Ostatnia edycja:
Ja jednak kupuję spacerówkę ale jako że nie mogę się zdecydowac na kolor to może wy mi podpowiecie:
Który z nich ładniejszy bo ani różowy ani czerowy ani czarny które tez są w ofercie nie wchodza w grę .
A poza tym mój Mt zostal ukończony i wysłany do mnie więc czekam ,a wygląda tak:

MamaBiN kurcze muszę podskoczyć do tego sklepu:tak:co do wózka co wkleiłaś też go wyszukałam na allgro:tak:i mi sie podoba, ja na spacerówkeprzeznaczyłam maks600zł, ale cały czas szukam:sorry:
Liwus MT super, a kolor bym wybrała ten zielonkawy:tak:

Liwus, piękne MT:tak::-):-)

Ja też myślę że ten ciemnozielony ładniejszy:tak:

Kicrym , masz ten sklep po drodze. Jak będziesz jechała do mnie możesz sobie tam podskoczyć przy okazji:tak:

Dzieki dziewczyny . MT zrobione oczywiście przez MELKAJ :happy:
A wózek jest w miarę solidny jak na moje oko i tani. Bo chcę go na doraźne wypady więc drogiego wózka nie kupię :-) a ma on :
Dzięki konstrukcji
aluminiowej jest bardzo
leciutki ale też wytrzymały.
WAGA 7.60 KG
maksymalne obciążenie
wózka 18 kg
Składa się w tzw. parasolkę
i po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca.
Przednie koła skrętne z
możliwością blokowania ułatwią prowadzenie
i manewrowanie wózkiem podczas spaceru.
Średnica koła 16cm.
Amortyzacja wszystkich kół zapewni
lepsze prowadzenie wózka.
Regulowana i demontowana
budka chroni maleństwo przed zimnem lub
słońcem.
W budce znajduje się okienko dzięki temu
można spoglądać na dziecko.
Kosz na zakupy pod wózkiem ucieszy
nie jednego rodzica.
Aby zapewnić dziecku bezpieczeństwo
wózeczek posiada pięciopunktowe pasy
oraz przednią odpinaną barierkę.
Barierka posiada regulację tak więc
można ją ustawiać na różnej wysokości.

Posiada także regulowane
oparcie tak aby dziecko mogło się wyspać
i regulowany podnóżek aby
zwiększyć powierzchnię do spania.
Wymiary wewnętrzne:
- szerokość siedziska 33cm
- głębokość siedziska 22cm bez podnóżka
-głębokość z podnóżkiem 37cm
- wysokość oparcia 45cm
Wymiary zewnętrzne:
- szerokość 52cm
- długość 76cm
- wysokość do rączek 107 cm
Wymiary po złożeniu
- długość 109 cm
- szerokość 28 cm
- wysokość 26 cm
każdego wózka folia

przeciwdeszczowa!!

liwus a mi się rdzawy podoba ale mi po prostu brzydko w zielonym :-p
Roni super pomysł na aplikacje no i może pochwal się jakimiś dziełkami na zamkniętym :)
Julia podziw 3 h na takie wypasione MT :eek: Je też bym chętnie uszyła ale bez maszyny to mogę majtki se uszyć ;-)
Ja śpiewać lubie, robie to chętnie i namiętnie ale niezbyt umiejętnie. No ale mój m.... on na swój głos i gitarę mnie złapał i nadal uwielbiam go słuchać.

reklama
Liwus ja bym wybrała ten bordowy (chyba:-p bo jestem bez okularów a zdjecie malutkie;-):-D) a MT śliczny:tak:
Kurcze dziewczyny z talentami:tak:
Jesli chodzi o wokalne zdolnoości to ja jestem po szkole muzycznej i potrafię nie tylko na nerwach grać:rofl2:

Do góry