reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kasia śliczne macie to MT:tak:
Mamabin jeśli ci sie ten lite way podobał,przymierzylas,pojeździłaś i jest ok to może się na taki zdecyduj,uzywane będą tańsze.Ja kiedyś pisałam,że widziałam jakiś chicco co miał fajne grubsze kólka i znalazłam to jednak nie był ct tylko multiway www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Informacje, Strona główna, Wózek spacerowy Multiway kolor 97, na żywo też się super prezentuje,bo dzisiaj akurat widziałam w sklepie.

Maciuś już pomału kompletuje garderobę letnią:-D.No po prostu nie mogłam się oprzeć,w next tyle super ciuszków i wcale nie drogie:zawstydzona/y: tym sposobem mamy nowe dwa komplety spodenki + t-shirt,pajac z krótkimi nogawkami i rękawkami,kapelusik i skarpetki.Ach ...takie zakupy to dla mnie większa przyjemność niż jak sobie kupuję:tak:

reklama
Maciuś już pomału kompletuje garderobę letnią:-D.No po prostu nie mogłam się oprzeć,w next tyle super ciuszków i wcale nie drogie:zawstydzona/y: tym sposobem mamy nowe dwa komplety spodenki + t-shirt,pajac z krótkimi nogawkami i rękawkami,kapelusik i skarpetki.Ach ...takie zakupy to dla mnie większa przyjemność niż jak sobie kupuję:tak:
U nas dzis to samo Misiek obkupiony a pojechalam z zamiarem kupienia czegos dla siebie;-)

mamabin a byłaś w baby-maxx? bo wiem ze w Sosnowcu jest i moze maja wybór wózkowy

Jest baby-maxx. Byłam tam i spacerówek tam za wiele nie ma. Były chicco , esprity, grapi i maclareny. Nic ponadto.

Wklejałam Wam kiedyś tego liteway, ale skrytykowałyście:-pW każdym razie Mamabin, moja koleżanka jest z niego bardzo zadowolna:tak:
Wydaje sie, że ma wszystko co potrzeba:tak:

A pamiętam, te kółeczka z przodu skrytykowałyśmy:tak:
Faktycznie na jakieś super dziury to one się nie nadają pewnie bo są raczej delikatne ale jako drugi wózek myślę że by się sprawdził:tak::-)

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tego Next-a!
A MT jest ekstra. Dziś przetestowałam porządnie. Może to nie był wielogodzinny spacer ale chwilkę chodziłyśmy i naprawdę lux:tak:

Andula to pochwal się co nakupiłaś:tak:
Madziu w sumie to zadne cuda .Kilka par pizamek bodziakow i spioszkow poniewaz z wiekszosci juz wyrosl .Jak troszke kasy wpadnie to wyboiore sie do Nexta napewno na letnia kolekcje i zakupie sporo rzeczy na zapas bo w Pl trudno o takie super ciuszki w takiej cenie:tak:
Aha z rzeczy na lans jedynie fajna czapeczke z daszkiem kupilam;-):-D

Kasia odnośnie liteway'a to nadal mnie dręczy to samo co ci napisałam wtedy:tak:czyli brak dostępu do kosza gdy dziecko śpi i giętkość tych małych elementów jak np zawiasy od budki:-(a tak poza tym to dla mnie ok:tak:poproszę mamę żeby zapytała tej babki co nim przyjeżdża do złobka żeby zapytała czy jest zadowolona:happy:
Andula, Madzia no to porobiłście zakupy, proszę o zdjęcia.

reklama
My dzisiaj idziemy do skelpu rozejrzeć się za fotelikiem na rower dla Adasia :-) czyli kopletujemy sprzęt na wiosnę/lato. Bedziemy miec małego sportowca na rowerze ( u taty coprawda) w kasku i z dobrym humorem :happy:
Ponadto kupiłam a raczej na razie zamowiłam dla małego jeździk/pchacz :
PLAYSKOOL-JEZDZIK,CHODZIK Z BAJERKAMI (604019212) - Aukcje internetowe Allegro

Także jesteśmy gotowi na przywitanie wiosny/lata :-)

Do góry