reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Ubranka bomba, ale chłopcy będą się lansować latem :tak::-)
U nas ubranka jak u Surv, w tej chwili rozm 74, na lato 80 czyli 9-12 mies.
Ale muszę napisać że z ubrankami to jest tak że każda firma ma tą rozmiarówkę trochę inną, np Next ma troszkę zawyżoną tzn rozm 74 jest jeszcze dużawy ;-), zresztą to samo mam z Olką w tej chwili nosi rozmiary od 98 do 110 te duży rozmiar to spodnie a najmniejszy bluzki właśnie Nexta (uwielbiam tą firmę :-D:-D) To samo jest z butami więc od razu Was uczulam lepiej kupować z bąblem :tak:
A i posiadacze dziewczynek wiem po mojej Oli że niektóre ładne spodnie można zostawić na za rok na rybaczki wchodza jak znalazł :tak:, a spódniczki moja Ola też nosiła rozm 80 dwa sezony, po prostu były krótsze, takie fajne mini :tak:

Madzia czapy w H&M :tak:a tą bandamkę dostał od mojej koleżanki:tak:
Andula ale super ciuchy!wow te koszule cudne:tak:a jednak chłopca też można fajnie ubrać hihihi
Madzia no ja mam nadzieję że te rampersy się sprawdzą tylko pod to chyba jakieś body na ramiączkach się ubiera?czy nic tylko pampers?

Kicrym ja też myślę,że pod rampersa już nic,na upał jak znalazł:tak:Tylko chyba muszę jednak mniejszy rozmiar kupić,bo ten co mam na 12-18 to papmersa trzymać nie będzie:sorry:
No właśnie myślałam,żeby ostatnio do H&M zajrzeć,ale pierwszy był Next ,później Boots i limit zakupów na jede dzień wyczerpany:-pwięc nawet do H&M nie zaszłam.
Co do nexta to też mi się wydaje,że rozmiarówka zawyżona.

reklama
Dziewczyny, ale wspaniałe zakupy:-):-):-) wściekle zazdroszczę:zawstydzona/y: ale pocieszam się myślą, że zaraz będzie wypłata to chociaż butki jakieś zakupimy;-)
Kate zobaczysz ze pierwsza wyplate pewnie na Antosia wydasz a zreszta on taki cudny ze czadowe ciuchy mu zbedne ubrany w sam usmiech wyglada bosko:tak:

Do góry