reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

kurcze naoglądałam sie jakie cudeńka nakupowalyscie i dzisiaj chyba tez ruszę i cościk kupię, a co:-) tatuś ma słabosć do coreczki i pewnie nie skomentuje, zakupków:-p tylko jak mu wytłumaczyc, ze Tosi potrzebna też są sukieneczki letnie na rozmiar 40?:confused::laugh2:
a co do rozmiarów (tych prawdziwych:-p) to my się ubieramy w 74, aczkolwiek i niektóre 68 jest dobre (ale dobrze piszecie, co producent to inna wielkość rozmiaru:tak:) na lato zaś kupuję małej rozmiar 80 , chcociaż z wójcika kupuje na 74 (bo tam jest zaniżona rozmiarówka:-))
sorry, ze to nie ten watek ale własnie widzę, przez okno jak pani ze ślicznym brzuszkiem myje okna i tak od razu na myśl mi przychodzi nasza Post, która po kryjomu ze ścierką śmiga:-p;-)

reklama
kurcze ale szalejecie z zakupami. u nas sie cieplej zrobilo wiec i my moze cos nowego zakupimy, bylam oststnio w h&m no i tyle fajnych ciuszkow na lato...tylko nie wiem za bardzo na jaki rozmiar kupowac:baffled:moze jszcez sie wstrzymam chwile bo pewno za kilka dni znow sniegiem sypnie:baffled:

Ja mam co prawda na razie na warsztacie czapeczki dziękczynne dla pewnej dobrej duszy, co mi super MT robi, ale po świętach powinnam już mieć wolne moce przerobowe, więc jak nikt wcześniej nie da rady, to ja wtedy bardzo chętnie:tak: Zresztą tak czy inaczej mogę zrobić, czapeczek nigdy za wiele:-) Roni, zmierz mlodej damie obwód główki i wysokość od czubka do czółka, oraz podaj preferencje dizajnowo-kolorystyczne:tak:

ale się wszyscy stoją, kupują, dziergają:-)
normalnie mamy i pociechy wiosnę poczuły
a ja szukam spacerowej parasolki - lekkiej i wygodnej
lecimy na wakacje wiec muszę przyspieszyć zakup o jakiś rok:-) bo do samolotu moja mura to zostałaby pewnie oprotestowana:sorry:
Roni - pomożecie????

Roni jak chcesz to ja dzisiaj mogę zasiąść :tak: tylko określ kolor kochana - bo u mnie wory włóczki i chyba te wszystkie kolory mam:-p i czy chcesz jakiś dodatek typu kwiatek??
albo wiesz co pstryknę dzisiaj Ci dzisiaj wszystkie czapeczki jakie ma Tosia to sobie wybierzesz w jaki desen chcesz, oki?

No to bierz się Tosika, ja pewnie też coś Blu zrobię, ale to na lato moze być, bo akurat beże to mam tylko cieniutkie :tak: na razie po ciemku w kinie uskubałam pół czapeczki na zamówienie i muszę zaraz oblukać czy w tych ciemnościach wzoru nie poplątałam:-p
A w ramach nieuleczalnego shopoholizmu nabyłam Florce i Laurze w HMie czadowe okularki...nico to, że dziewczyny z obrzydzeniem je sobie z głów zaraz ściągneły, do lansu starczy włożyć na 30 sekund:-)

reklama
Roni no to z takim zapałem ciotek forumowych Blu będzie miała całą szafę czpulek;-):tak::-D:-D:-D
Surv no lans to lans trzeba się pomęczyć troszku:-D:-D:-D
Renia lekkie wózki to maclareny:tak:quinny zapp ale on się nie rozkłada:no:no i może niech RONI coś podpowie bo ona lepiej obyta w tym temacie:tak::tak::tak:
A my już jutro będziemy mieć nasze MT:tak::tak::tak::-):-):-)

Do góry