reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Szaleja te mamusie.... gratuacje wspaniałych zakupów...
ja wybieram sie w sobote do Wroclawia(ok 120km wieksze miasto) na zakupy dla dzieciaczków.... no to sie obłowimy... przyszedł nam zwrot podatku za dzieci....

Fajne zakupy dziewczyny. Ubranka dla dzieci sliczne.
Troche sie doluje czytajac ten watek, bo narazie musze sobie troche poczekac na nowe ciuszki dla dzieci, a dla siebie to nie wiem kiedy cos kupie(czekam az schudne:-p)

Fajne zakupy dziewczyny. Ubranka dla dzieci sliczne.
Troche sie doluje czytajac ten watek, bo narazie musze sobie troche poczekac na nowe ciuszki dla dzieci, a dla siebie to nie wiem kiedy cos kupie(czekam az schudne:-p)
Dorka- glowa do gory, co sie odwlecze to nie uciecze:tak:.

Andula- nie wiem co postanowiliscie z mezem w sprawie fotelika dla Miska, ale teraz wlasnie zauwazylam, ze w Mothercare maja promocje na Maxi Cosi Tobi @£150.

Ostatnia edycja:
Mamabin, ale wózio! Ekstra! Ile waży? ;-)

Dzięki :) Mam nadzieję że to dobry wybór:sorry: Okaże się w użyciu. Waży 7 kg.
Z lżejszych które brałam pod uwagę były: Esprit Candy 6,5kg
Maclaren Quest (używany bo cena nowego mnie powala) jakieś 6,5kg I chicco Lite way 6,9 kg
Szczerze mówiąc napaliłam się na ten już jakiś czas temu no i bęc. Kupiony:-)
Poza tym kolorek mi się podoba. Mam wszystkie akcesoria od x-landerka turkusowe więc nie będę musiała dokupować znowu parasolki, torby etc.

Wozio ekstra marka podobno rewelka wiec zycze aby Natce podpasowal i dlugo Wam sluzyl:tak:

Dziękujemy An.

super bryka
Nati pewnie też się spodoba:-)
ja oglądałam wczoraj spacerówki i mam dylemat - maclareny rzeczywiście leciutkie ale mają takie maleńkie kółeczka:eek:

Dzięki :-)
No maclareny mają małe te kółeczka ale chyba nieźle sobie radzą. Przynajmniej latem. Na zimę pewnie trzeba by było zostawić masywniejszy pojazd:tak:
Beaa ma maclarena Quest. Pisała że świetnie się sprawuje:tak:
W ogóle wyglądają na wygodne dla maluszka.

Liwus, ho ho, niezłe zakupki:-)

Dorka, nie martw się. Odbijesz sobie wszystko:tak:

Ostatnia edycja:
Mamabin- wozio jest super i Natalka go polubi. Xlandera zostawiasz czy pozbywasz sie?

Nasz maclaren sprawuje sie dobrze, jak dotad wszystko jest ok. To jest wlasnie wozek jakiego szukalam bo lekki i zajmuje malo miejsca. Spacerowke mam z duzymi pompowanymi kolami i chyba ja zostawie na zime.

Dzisiaj bedac w przychodni ogladnelam sobie wozek Jane i musze przyznac, ze zrobil na mnie wrazenie. Wyglada na bardzo wygodny, jednak dla mnie troszke duzawy.

a ja kupilam na Allegro uzywany Magnum Inglesiny na pobyt w Polsce - mam ze soba tez Pliko,ale jestem na wsi i potrzebuje porzadny wozek na pompowanych kolach- i mam troche perypetii ze sprzedajacym,ale wozek jest super :-)

Dzieki Beaa za info bede jeszcze dzwonic do tego goscia co mial za 110 i moze uda mi sie w weekend z M po niego pojechac chociaz jestemy tak spukani ze narazie nie wiem za co fotelk kupimy:no:Mam nowy fotelik 9-18kg ale jakis badziewny kupilam dla siostzrenicy jak przyjechala do mnie na wakacje ale on kosztowal 60f jest chyba firmy nurse czy cos takiego i beznadziejny bo ma tylko jedna pozycje:tak:Jak kasy nie bedzie Mis chyba bedzie musial sie przemeczyc:baffled:

MamaBiN wóżeczek super:tak:a jednak peg perego:-D
Liwus bombowe zakupy:tak:
Ja najpierw miałam sprzedać x landera ale zdecydowaliśmy z M że go jednak zostawiamy i będize dla 2 dzidziucha:tak:mam do niego wszystkie możliwe dodatki więc szkoda się go pozbywać no a w foteliku jeszcze Kubul jeździ, zresztą w spacerówce też:tak:

reklama
Mamabin- wozio jest super i Natalka go polubi. Xlandera zostawiasz czy pozbywasz sie?

Dzisiaj bedac w przychodni ogladnelam sobie wozek Jane i musze przyznac, ze zrobil na mnie wrazenie. Wyglada na bardzo wygodny, jednak dla mnie troszke duzawy.

X-landera zostawiam na zimę. Na wielkie śnieżyce jest niezastąpiony:tak:
A ten będzie na pozostałe pory roku:tak:. Tym bardziej zależało mi na czymś lżejszym że teściowa bedzie teraz więcej z Natusią a x-Landera ciężko jej po schodach znosic- mnie zresztą też.
A poza tym łatwiej będzie mi go wrzucić do auta.:tak:

Jane Nomad zawsze bardzo mi się podobał.
Gdybym miała kupić jeden wózek spacerowy, zdecydowanie brałabym go pod uwagę:tak:

Do góry