reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Post, Olga była kiedys na różowo, z palemką na głowie a jakiś ignorant powiedział - o jaki ładny chłopczyk:szok::-DPijany nie był:-D
No właśnei zastanawiam się, jak można być tak tępym, bo i Florce się to parę razy zdarzyło... co ciekawe znacznie częściej biorą ją za chłopczyka w sukience, niż w spodenkach:-p Aż mnie kusi, zeby następnym razem na zagadywanie "jaki ładny chłopczyk" odpalić, "Owszem, a ubieramy go w sukienki, bo chcemy go na geja wychować":-p:-p:-p

reklama
No właśnei zastanawiam się, jak można być tak tępym, bo i Florce się to parę razy zdarzyło... co ciekawe znacznie częściej biorą ją za chłopczyka w sukience, niż w spodenkach:-p Aż mnie kusi, zeby następnym razem na zagadywanie "jaki ładny chłopczyk" odpalić, "Owszem, a ubieramy go w sukienki, bo chcemy go na geja wychować":-p:-p:-p

Surv od razu mi humor poprawilas !!!:-):-):-D:-D

ja tez o tych kolorach slyszalam wiec to prawda:tak::-)
Magdzik sliczne butki mi sie tam rozowe napawde podobaja ale pewnie dlatego ze w szafie Mis nic rozowego nie posiada;-)

Post - czy Ty sobie ze mnie żartujesz?? :-) Tak słyszałam o tym niebieskim, nie wiem czy To prawda.

No co ty Pabla...z Ciebie???? prędzej by mi język odpadł...nigdy w życiu To brawo za wiedzę, bo mi to powiedziała mama jak jej opowiedziałam o chrzestnej no i zdziwiona że chłopców na róż ubieraja...a że moja mama z gór to informacja z pierwszej ręki:tak::tak::tak:...sama w szoku byłam a nikt ze znajomych nie słyszał też o tym..więc to powinnam szacun,,,raczej napisać:tak::tak::tak::tak:

No co ty Pabla...z Ciebie???? prędzej by mi język odpadł...nigdy w życiu To brawo za wiedzę, bo mi to powiedziała mama jak jej opowiedziałam o chrzestnej no i zdziwiona że chłopców na róż ubieraja...a że moja mama z gór to informacja z pierwszej ręki:tak::tak::tak:...sama w szoku byłam a nikt ze znajomych nie słyszał też o tym..więc to powinnam szacun,,,raczej napisać:tak::tak::tak::tak:
no,no....bo już myslałam że ktoś tu sobie ze mnie jaja robi z rana;-):tak:
a ja też to słyszałam w właśnie od kogoś z rejonów południowych Polski.

Surv...widzę że mamy czasem podobne zapędy językowe:-D:-D:-D:-D...a ja taka jestem że jak mi ktoś tak kilka razy podpuści to wkońcu coś powiem:tak::tak::tak::tak::tak:
Ostatnio opier..głupią babcię w tramwaju bo nikt się nie odważył...a jędza jakiej mało...kobieta w ciązy siadała sobie a ona to przyjaciółki...a ona co czemu siada? co w ciąży, nie widac??? miejsce starym zajmuje...
Nie wytrzymałam....i walnełam że jak Babcia sobie chce usiąść to ma miejsce z przodu... okazało się że babcia jeden przystanek jechała....ooooooo to sobie pojechałam po bandzie....Normalnie widziałam w jej oczach że gdyby miała bejzbola to by mi przy.....ale jej przypomniałam żeby wysiąść nie zapomniała bo zajechaliśmy na przystanek...:-D:-D:-D:-D:-D.. he he

no cóż...jestem wrażliwa na chamstwo...

taaa. ja znana jestem...
czasem coś walnę przypadkiem i ...w zupełnie innym kontekście ale to dlatego że mój mózg ma inaczej skonstruowaną wyobraźnię czasem i mam często inne połączenia:-D:-D:-D:-D:-D... no cóż:-):-):-)

reklama
Co dp kolorów i rozpoznawania dzieci a raczej płci to mi ciągle obcy ludzi mówią "jaka ładna dziewczynka a jakie ładne ma oczy". Zaznaczam że Adaś jest ubierany raczej po męsku. Kiedyś kobieta mi powiedziała że ładna dziewczynka a Adaś był ubrany w spodnie moro i brązową koszulkę z krokodylem - jak dla mnie był to typowy strój chłopięcy ale widocznie tylko dla mnie :-)

Odnośnei chamstawa to tak to jest. Bo te Babcie myślą że jak mają 70 i więcej lat to wszystkie rozumy zjadły. Kobieta kiedyś chciała mnie wygonić z miejsca przeznaczonego dla osób niewidomych, starszych i dla kobiet w ciązy a ja wówczas byłam już w ciąży tylko niewidocznej i też ona jechała jeden przystanek ale się nie dałam i powiedziałm jej co myśle.

Do góry