reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kicrym, cudne staniki - w moim typie! Gdzie kupowałaś? Ciuszki małego też fajowskie:) No a w kwestii wózka...trzeba by kolejnego dzidziusia dorobić, to bedzie okazja do kupna nowych;)))

Kicrym no zakupy naprawdę udane.Super te ogrodniczki,buty i body i w ogóle wszystko fajne.Takie jedne body zielone monster z tesco to i my mamy,bo były w promocji pojedyncze,więc mamy dwóch monsterków:-DA po tych twoich dżinach to widać,że niezła laska jesteś:tak:

Madzia czy z ta laska to byl żart???:-D:-D:-D:-Dgdybys ty wiedziała ile ja musze zrzucić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no a dzinsy z BS tak maja że ociupinke pupke zmniejszają:-p:-p:-p
Surv staniczki w "6 zmysle" no w innych sklepach nie ma mojego rozmiaru (70 G):zawstydzona/y:no a tam te ceny:confused2:więc tylko na 2 starczyło:-p
no i co 2 dzidziusia to oj taaaak tylko wtedy sie zacznie nakręcanie M na quinny buzza i porzucenie obecnego x landerka , który miał byc dla 2 dzidziołka:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Kic zakupy rewelka, a ten stanik ach....ciud, miód i maliny:-) ja zawsze marzylam o takim staniku ale moje osobiste sa ciut za male na takie rarytasy:-p i potrzebują zawsze wsparcia bojowego a co by je widac bylo:sorry: no a dżinsy ma się rozumieć mojej marki kupiłaś?:cool2::-p
acha dziewczyny mam newsa jeśli, któraś chcialaby kupic dżinsy (mojej marki) to od 16tego wchodzi promocja na wybrane modele (cena 109 albo 119zł) i naprawdę fajne fasony będą:tak:

reklama
Madzia "Skinny gold" i "Olivia" no i marki "tosikowej":-p:-D no i ja kupiłam w fasion hous za 149,90 i za 79,90 tez z przeceny bo za 200 to bym nie kupiła:-p
Tosika ja ci powiem szczerze że bym chciała miec mniejesze:tak::-(

Do góry