reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, cudne staniki - w moim typie! Gdzie kupowałaś? Ciuszki małego też fajowskie
No a w kwestii wózka...trzeba by kolejnego dzidziusia dorobić, to bedzie okazja do kupna nowych
))
Kicrym no zakupy naprawdę udane.Super te ogrodniczki,buty i body i w ogóle wszystko fajne.Takie jedne body zielone monster z tesco to i my mamy,bo były w promocji pojedyncze,więc mamy dwóch monsterków
A po tych twoich dżinach to widać,że niezła laska jesteś

Madzia czy z ta laska to byl żart???

gdybys ty wiedziała ile ja musze zrzucić
no a dzinsy z BS tak maja że ociupinke pupke zmniejszają

Surv staniczki w "6 zmysle" no w innych sklepach nie ma mojego rozmiaru (70 G)
no a tam te ceny
więc tylko na 2 starczyło
no i co 2 dzidziusia to oj taaaak tylko wtedy sie zacznie nakręcanie M na quinny buzza i porzucenie obecnego x landerka , który miał byc dla 2 dzidziołka

Surv staniczki w "6 zmysle" no w innych sklepach nie ma mojego rozmiaru (70 G)

no i co 2 dzidziusia to oj taaaak tylko wtedy sie zacznie nakręcanie M na quinny buzza i porzucenie obecnego x landerka , który miał byc dla 2 dzidziołka

Kic zakupy rewelka, a ten stanik ach....ciud, miód i maliny:-) ja zawsze marzylam o takim staniku ale moje osobiste sa ciut za male na takie rarytasy
i potrzebują zawsze wsparcia bojowego a co by je widac bylo
no a dżinsy ma się rozumieć mojej marki kupiłaś?

acha dziewczyny mam newsa jeśli, któraś chcialaby kupic dżinsy (mojej marki) to od 16tego wchodzi promocja na wybrane modele (cena 109 albo 119zł) i naprawdę fajne fasony będą

acha dziewczyny mam newsa jeśli, któraś chcialaby kupic dżinsy (mojej marki) to od 16tego wchodzi promocja na wybrane modele (cena 109 albo 119zł) i naprawdę fajne fasony będą

reklama
Podziel się: