reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
zdjęcia będą - mój model już miał dość po zakupach wdziewania się w stroje więc jak go najdzie to pstrykne i wkleję;-)

oj ja zamiast spać to bzdury oglądam w TV
ale jeszcze oczywiście wpadam na BB coby choć wiatr zrobić:-p
dziś w odwiedzinach był 5letni brat stryjeczny Tymka
chłopcy szaleli jak zające w kapuście;-)
poobserwowałam i moje syny mają zadatki na przywódcę stada:cool: jak tak dalej pójdzie to w przedszkolu nie zginie;-)
Tosika super, że niania się spodobała:tak::-):-)
surv zdrówka dla R i kurcze teraz ma patenta na marudzenie żony żeby coś zrobił - będzie udawał, że nie slyszy:-p
dobrej nocki babeczki

Mi się tez podobaja te mamuty:tak:ja mam w przedszkolu takie małe plasikowe (wiecie takie mini ogrodowe:-D) i dzieci uwielbiaja na nich siedzieć:tak:zreszta na tych zwykłych drewnianych też siadają i nie widac żeby cos im było nie wygodnie;-)także to chyba różnica w cenie tylko:sorry:

reklama
My mamy Mammuty i są naprawdę ekstra.
Bardzo ładne, stabilne i łatwe do utrzymania w czystości ;) A do tego plastikowe więc nie sposób je obić. Polecam:tak:
Stolik też mamy z tej serii co krzesełka. Chciałam prostokątny ale wtedy nie było i kupiliśmy okrągły. Troszkę dużo miejsca zabiera ale ogólnie bardzo fajny.
http://allegro.pl/item851919862_ikea_mammut_stol_stolik_3_krzeselka_nowe_kolory.html
cos takiego tylko nasz jest niebieski a krzesełka zielone.

Ostatnia edycja:
Do góry