Kic jesteś niemożliwa
Skoro takie masz parcie na Buzza no to kup jako pierwszy,a jak Cie nie podpasi,to już spacerówkę kupisz inną.Zwłąszcza,ze w lecie będziesz jeździć,a nie np po sniegu na początku to Buzz sie sprawdzi.
Ciuszki super i te buty mi się baaardzo podobają.U nas takich przecen nie ma
a co do wózka dla naszych 2-latków,to nasz juz pojechał na strych do teściów. K ostatnio ,jak mieliśmy iść na rynek na WOŚP chciał po niego jechać,albo kupic jakąś lekką p[arasolkę ,ale ja się popukałam w głowę ,bo po co???? Maciuś już dawno wózkiem nie śmiga.
Skoro takie masz parcie na Buzza no to kup jako pierwszy,a jak Cie nie podpasi,to już spacerówkę kupisz inną.Zwłąszcza,ze w lecie będziesz jeździć,a nie np po sniegu na początku to Buzz sie sprawdzi.Ciuszki super i te buty mi się baaardzo podobają.U nas takich przecen nie ma

a co do wózka dla naszych 2-latków,to nasz juz pojechał na strych do teściów. K ostatnio ,jak mieliśmy iść na rynek na WOŚP chciał po niego jechać,albo kupic jakąś lekką p[arasolkę ,ale ja się popukałam w głowę ,bo po co???? Maciuś już dawno wózkiem nie śmiga.
może Baby Jogger City Elite będzie wyższy, nie wiem ile Twoja emma ma wysokości oparcia. Ja mam teraz BJ ale city mini (jest lżejszy i mniejszy niż Elite) i oparcie jest dość wysokie ale budka jak jest złożona to tez jest dość nisko