reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kic jesteś niemożliwa:-D Skoro takie masz parcie na Buzza no to kup jako pierwszy,a jak Cie nie podpasi,to już spacerówkę kupisz inną.Zwłąszcza,ze w lecie będziesz jeździć,a nie np po sniegu na początku to Buzz sie sprawdzi.
Ciuszki super i te buty mi się baaardzo podobają.U nas takich przecen nie ma:no:

a co do wózka dla naszych 2-latków,to nasz juz pojechał na strych do teściów. K ostatnio ,jak mieliśmy iść na rynek na WOŚP chciał po niego jechać,albo kupic jakąś lekką p[arasolkę ,ale ja się popukałam w głowę ,bo po co???? Maciuś już dawno wózkiem nie śmiga.

reklama
Tosika ale chodzi ci o taką "dużą" spacerówkę? no i wali w daszek jak jest złożony czy rozłożony?? bo emmy to rzeczywiście jedne z największych spacerówek:tak:może Baby Jogger City Elite będzie wyższy, nie wiem ile Twoja emma ma wysokości oparcia. Ja mam teraz BJ ale city mini (jest lżejszy i mniejszy niż Elite) i oparcie jest dość wysokie ale budka jak jest złożona to tez jest dość nisko:tak:no i czy potrzebna jest wam jeszcze taka duża i tak amortyzowana spacerówka?
Madzia z chęcia bym kupiła buzza na początek,ale wolałabym coś jednak z lepszą amortyzacją dla noworodka:tak:może właśnie taką emme jak ma Tosika:-p:-p:-p
a co do Macka to wy tez duzo autem jeździcie:tak:a my jednak dziennie do żłobka na nogach idziemy, z powrotem Kuba idzie a ja wózek pcham ale jak sie spieszę do złobka to jednak szybciej mi z wózkiem niz bez:-p
co do butów to są z Primarku za całe 4funty:-p:-p:tak::-D

hehe ja go w katowicach też nie znalazłam, buty przejechały z UK razem z moją siostrą:tak:baaardzo żałuje że nie ma takiego sklepu u nas ale przypuszczam że i tak by takich cen nie było:dry:

Czemu nie? może by były.W UK jest też dużo sklepów z drogimi ciuchami i jest też primark,u nas też by mógł być.Napewno mieli by pełno klientów.
A co do wózków,to faktycznie my dużo autem jeździmy, a gdybyśy mieli gdzieś dalej iść,to wolałabym młodego w wóżek zapakować ,bo on jednak ma ślimacze tempo ;-)

Surv - zdjęcia jakieś zrobię, dużego remontu nie będzie bo głównie pokoik dla dzieci malutki, tam za dużo nie poszaleję i w reszcie mieszkania będę malować ściany i zmieniać dodatki żeby jakoś je odmienić. Chociaż moja przyjaciółka zaplanowała już przemeblowanie u mnie, ale jakoś sobie nie wyobrażam.
Kasiu - dla Leny przyda mi się wózek, bo my do żłobka też na piechotę i na nogach byśmy szły 3 lata, a tak do wózka i tyle. Więc jak będę miała jakiś głęboki dla nowego człowieka to dla Leny chce mieć jednak jakiś lżejszy. Pozatym widzę jak moja siostrzenica ( prawie 4 lata ) czasami marudzi że chce do wózka do Tymka i nogi jej się męczą na dłuższą metę a ja nie mam siły dzwigać Leny. A tak maleństwo wrzucam do chusty a lenę w leciutkim wózku wiozę i już.
kic - ja też myślę o silver cross fizz, od dawna mi się podobają :-)

Pabla ja jak zwykło na maniaczkę musiałam tego fizza sobie obejrzeć:-p i prowadzi się równie dobrze jak volo, Kuba lepiej w nim siedział bo ma bardziej usztywnione oparcie niż volo, jest ciut cięższy niż volo:)no i fizz ociupinkę się rozkłada,a volo to bym powiedziała taki hamak na kółkach:-plepiej dziecko wcześniej posadzić bo mój Kuba wcale nie chciał w nim siedzieć:dry:a no i buda lepsza w volo niż w fizzie.
Ogólnie wybrałabym fizza ale podobno szybciej się psują/niszczą, chociaż w volo kółka też się ścierają:dry:
Tosika jaką Ty masz tą Emmę????

My jeszcze uzywamy wozek, na zakupy lub dalekie spacery. Jak ide z G to bez wozka a jak sie jej sie nogi zmecza to G ja nosi:tak:
Madzia,Kic ja tez zeluje ze nie ma u nas Primarku. Sama bym sobie tam poszala jeszcze:-)

reklama
Do góry