reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

odpadam
my z jednym wózkiem dajemy radę
Na spacery obydwoje na nogach śmigają :tak:, no ale ja nie potrzebuję zabierać dzieci na zakupy więc nie mam problemu, a jak już coś to m zabiera młodą i jadą autem na większe zakupy:tak:. a do przedszkola to się zobaczy,nawet nie wiem czy się dostanie bo podobno u nas tłok, wtedy będę musiała dać do priva który jest baaardzo daleko...jakieś 5 kilosów i wtedy to już nie wiem. ale to będe myśleć jak przyjdzie pora
Kic jesteś niemożliwa:-D

reklama
Post, a któego prywatnego? Pytam, bo koleżanki córa chodzi do jakiegoś koło Karniowic. Coś chyba ze słoneczkiem w tytule, tak na górce?

Kasia..nie u nas jest chyba ze 3 prywatne i 1 takie normalne :tak:, wolałabym do państwowego no ale się zobaczy. Państwo powinno jednak inwestować w przedszkola skoro zależy im na przyroście naturalnym:tak:

Kasia..nie u nas jest chyba ze 3 prywatne i 1 takie normalne :tak:, wolałabym do państwowego no ale się zobaczy. Państwo powinno jednak inwestować w przedszkola skoro zależy im na przyroście naturalnym:tak:

Chyba bardziej im zależy na rozwijaniu przedsiębiorczości poprzez inwestowanie za pośrednictwem rodziców w prywatne przedszkola:-p U nas przedszkoli jest coś z 80 a i tak o dobre 1000 miejsc za mało...tzn. owszem miejsca koniec końców znajdują się wszędzie....czasem w przedszkolu oddalonym 20 km od domu...też już mnie stres dopada,c o będzie jak sie do państwowego nie dostaniemy, pochlastać się przyjdzie, jak trzeba będzie za kolejne 3 lata prywatnego płacić:-(

wklejam naszego Baby Jogger City Mini, nie patrzeć na totalne usyfienie bo jest przed "kąpielą":-p

Załączniki

• P1160028.jpg
    P1160028.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 57
  • P1160029.jpg
    P1160029.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 51
  • P1160027.jpg
    P1160027.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 58
  • P1160026.jpg
    P1160026.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 47
Pabla ale konkretnie o tym z aukcji? bo jeżeli chodzi o ten używany to to jest chyba kolor z 2007r, widać że jest dość zuzyty:/ Ogólnie wózki Jane sa bardzo dobre jakościowo, w slalomach zazwyczaj jest problem z hamulcem-opada i terkocze. Główna zaletą tego wózka było obszerne siedzisko w spacerówce. Są już nowe modele (2010)SlalomReverse i maja możliwość montowania siedziska przodem i tyłem do kierunku jazdy, ale mają węższe siedzisko :) Ogólnie forumki z wózkowego forum były bardzo zadowolone z tego wózka :) No i amortyzacja-na pewno nie jest taka jak np w emmaljundze czy Roanie albo Jedo :)
Slalom jeszcze zajmuje dużo miejsca po złożeniu przez przednie koło,ale jak ściągniesz to jest ok :)

reklama
oooo do eksperta to mi dużo brakuje:tak:na forum wózkowym są dziewczyny które "przerobiły" po kilkadziesiąt modeli i mają ogromną wiedzę praktycznie o każdym modelu danej marki:tak:
Nasza Ewa-Krystyna np bardzo interesuje sie wózkami Inglessiny i Peg Perego szczególnie tymi starszymi modelami:tak:szkoda że i u nas się nie udziela:tak::-)
A my wczoraj bylismy na zakupach, stwierdziłam że jedną "13"możemy wydać, kupilismy małemu rowerek:tak:kilka ciuchów dla fasoli i małego no i dla nas też troszke:tak:

Do góry