reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
kruszka nie moge wysylac pw... blad mi wyskakuje, wyslalam 2 teraz i nic :confused2:
chcialam napisac, ze urzekla mnie Twoja historia haha :) ale swoja droga sporo wiesz o autku :)
dobrze miec "kumpli" co Ci naprawia to i owo :p jak by mi sie cos zepsulo to nawet nie zepchne mojej kobyly na bok bo jest wielka...

Witajcie.
Kilka tygodnie temu zdiagnozowano u mnie PCOS. Na wyregulowanie cykli i wywołanie owulacji dostałam duphaston i CLO. Od przyszłego wtorku zaczynam łykać. 2 tygodnie temu skończyłam trzecie opakowanie Yasmin, które poprzedni endokrynolog zalecił mi nie wspominając nawet o PCOS, stwierdził że o nim powinnam zajść w ciążę w ciągu 3 miesięcy. Po konsultacji z innym lekarzem, okazało się ze to jednak nie takie proste, aczkolwiek szansa jest, bo obniży się LH. Tak więc zaczęliśmy intensywne starania od tego tygodnia.

witaj w klubie POWICZEK.. ja tez PCO... 3 lata staran................

seks jak najbardziej ,ale przy zdrowej ciązy - Ja z moimi przygodami nie mogłam i teraz z obecnymi nie mogę :(
Jeszcze Ja to dobrze znoszę bo jakoś mnie bardziej odrzuca od przytulanek w ciąży - tak było z Nadią i tak jest teraz - nie wiem jestem z innej planety ,ale najbardziej to szkoda Tego Chłopa biednego :-D dobrze ,ze charciarz trochę pokorzystaliśmy w tym okresie co się nic nie działo ..
Ze mna jest chyba naprawdę coś nie tak bo co wchodzę na komputer to oglądam filmik z wczorajszego usg ,już obejrzałam go chyba z 6 razy ,ale Ona tak słodko buźką ruszała i języczek wytykała ,ze aż miło popatrzeć i nie mogę się powstrzymać ,żeby pościć jeszcze raz :-)
heh .. no nioc malutka zasnęła idę robić kompocik bo nazrywałam dużoo wiśni :p

Kami te filmiki sa takie słodkie że ja całą rodzinę zawsze katuje seansami po każdym usg, więc Ci się nie dziwię.
Smaczneo kompotu.

Mavika powodzenia i łapo fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tutaj każdej w końcu się udaje, tylko trzeba poczekać krócej lub dłużej. Ja bez problemów dawałam sobie rok..... no a po roku zeszło się jeszcze kolejny rok. Ale warto tyle czekać. Chociażby dla tych kopniaczków :))

MAvika, ja też mam pco. Nam udało się dość szybko (przy CLO, duphastonie i innych), choć wciąż w to nie wierzę! Tobie też się uda! Prędzej czy później, każdą z tego forum to czeka:-)

Hej Kobitki :) Znów pierwsza - nigdy się nie wyśpię :sorry:
Wiecie już może jak z Mają i co się dzieje z Ikasią ? dawno jej nie było .

reklama
Do góry