reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Królowa - tak myślę, że całkowicie Cię rozumiem, że się martwisz, bo ja pewnie też bym sobie wkręcała niestworzone historie. Ale może po prostu powinnaś odciąć się trochę i nie szperać po necie? Wydaje mi się, że wszystko jest ok, a subiektywne objawy chyba nie świadczą tak naprawdę o niczym (wiele dziewczyn tutaj nawet przekonało się, że to co czują nie zawsze ma przełożenie na to co się dzieje - czują sie jak na okres a są w ciąży, albo są w ciąży i nic nie czują, albo czują owulację, a jej nie ma :///)
A jak twoja tempka? :)

Paulinka - a może to plamienie to zagnieżdżenie..? :)))
Może z moich jajeczek też coś jeszcze będzie :) za tydzień idę na monitoring to się okaże czy coś urosło i czy była owu :)

reklama
pachnąca moim zdaniem jak pójdziesz na następny monitoring to możesz mieć jakiś pęcherzyk tymbardziej że opisywałas jak dlugie masz cykle - tak jak u mnie owu przy CLO to 16 dc-17dc. a Lekarz mi powiedział ze przy CLo pęcherzyki na dobę rosną 3mm a nie tak jak przy zwykłych cyklach 2 mm więc jest nadzieja:)
wątpię aby było to zagnieżdżenie bo w ostatnim cyklu też miałam plamienia więc mnie to już dołuje:(

Mnie niestety też dobija to wszystko - wczoraj jak byłam u gina i okazało się, że nic nie ma to myślałam że się rozpłaczę u niego w gabinecie. I najgorsze, że do pracy musiałam wrócić i w ogóle udawać, że jest ok.
Jeszcze akurat rodzice przyjechali do nas, a oni nie wiedzą, że się staramy więc nawet nie mogłam się poskarżyć i jakoś odreagować. Eh..

Paulinka, Królowa i inne dziewczynki - przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I trzymam za nas kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jeszcze nie wszystko stracone :))

królowa-ojj jak ja Cię rozumiem-miałam identycznie , jak tylko mnie piersi przestawały boleć to już sobie wkręcałam ,że ciąza obumarła :baffled:
normalnie już w paranoje popadałam i się dotykałam po całym ciele czy tu mnie nie boli ,a tam jednak i tak w kółko - oczywicie wszystko było dobrze ..Ale Ja wiedziałam swoje ... To minie pewnie dopiero gdy zaczniesz czuć ruchy ,a w tedy jak nie będziesz nic czuła przez np 2 godz lerzenia dalej zaczniesz sobie wkręcać i tak przez 40 tygodni trwania ciązy - no niestety My przyszłe Mamy już tak mamy - jak to mawia Mój gin :sorry2:

Królowa nie dziwię Ci się ale musisz zachowac spokój dla maleństwa i dla jego dobra a zobaczysz będzie ok. Mnie martwi mój lewy jajnik kuje mnie strasznie w pewnych momentach to Az ciepło mi się robiLL może nie pękły jajeczka i torbiel okropna się przyplątała;( mi tez się ryczec chce

Dziewczyny - sprawdzam pewną teorie - którego dnia miałyscie ostatnia miesiączkę i na którego macie termin?ponoć liczy się to tak ,że do om dodaje się 9 msc i tydzień czyli jeli jest tak jak u mnie miałam miesiączkę 6 stycznia czyli dodaje 9 msc wyychodzi 6 październik plus ten tydzień czyli 13 - u mnie się zgadza,ale moja druga gin wyliczyła na 18 października i tak sobie mylę ,ze ona się chyba pomyliła ...

reklama
Do góry