reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Paulinka - nie wiem za bardzo co oznacza taki śluz i czy w ogóle jest sens w to wnikać. Ja już dałam sobie spokój, bo nie jestem w stanie dojść po wyglądzie mojego śluzu o czym on świadczy (zdarza się ciągnący na początku cyklu - jak teraz na przykład). Chyba po hormonach to się może zmieniać..

reklama
Dziewczynki - wróciłam od gina i jestem załamana..:-:)-( Generalnie w 9 d.c. nie ma dominującego pęcherzyka, za to są dwie torbielki przy lewym jajniku. A znaczy to tyle, że raczej na owu nie ma co liczyć. Endo grubości 5,5 mm.
Za tydzień kazał przyjść znowu - może jednak cud się wydarzy i owu będzie. Jeśli nie to w następnym cyklu większa dawka clo, a jak nie podziała to w kolejnym gonadotropiny, a później ewentualnie laparo..

Ryczeć mi się chce, bo tak bardzo liczyłam na ten cykl...:-:)-:)-(

Pachnąca-głowa do góry jeszcze nie wszystko stracone - spójrz na to z innej strony - gin ma już jakieś tam plany i zamiary na kolejne cykle ,a więc na pewno w końcu się uda trzeba tylko czasu ..A kto wie może jeszcze ten cykl okaże się owocny . Trzymam &&&&&&
Brak wieści od Błonki :confused: może coś się już dzieje ..
Ja leżę tak jak mi kazano , byłam tylko na zakupach i od razu zaliczyłam spacerek z Nadią ..obiad mam ze wczoraj ,a teraz puki młoda śpi się lenie :-D..Aleee upał odechciewa się wszystkiego ...

Dzięki Kamii - staram się patrzeć pozytywnie, ale podłamałam się tym, że moje jajniki nie reagują na clo. Pocieszające jest chociaż to, że nie będę musiała czekać na następną @ 50 dni, bo od 16 d.c. od razu na dupka mam wskoczyć.
Ależ mnie to zdołowało wszystko.

I gin powiedział, że mdłości i zawroty głowy to raczej od Estrofemu niż od Clo, chociaż mi się wydaje, że jak brałam sam Estrofem to się tak źle nie czułam.

Bardzo możliwe, że Błonka już w drodze :) Ale ostatnio codziennie myślimy, że to już, a ona ma po prostu inne zajęcia :-D

No nigdy nie wiadomo ..Większość pewnie się gdzieś wygrzewa ..Też bym sobie poszła ,ale cóż dzidziuś najważniejszy ...

Witam się i dziękuję za życzenia, chociaż ja Ślązaczka z dziada pradziada imienin nie obchodzę :-p Życzę za to wszystkim innym Annom samych szczęśliwych chwil :-* Za to obchodzę sobie dzisiaj inne święto - nasza czwarta rocznica ślubu :-)
Pachnąca przytulam. Oby ta większa dawka clo zadziałała
Dla staraczek świeża dawka fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry