reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Mavika powodzenia na usg. Będzie dobrze :tak:
Kruszka jak Tobie już fajnie ;-) Też bym chciała już tylko dni odliczać. Powodzenia, nie stresuj się za dużo, no i obyś szybko doszła do siebie i mogła szybciutko Frania przytulić

Mieliśmy wczoraj gości i faceci powiesili fototapetę. Efekt opłakany :-( Nie wiem co robić. Jak się ją zedrze to znowu trzeba gipsować i malować, a tak to nieciekawie wygląda, pełno zagięć (do połowy od góry jeszcze jakoś wygląda, ale dół jest straszny). W sumie pod tym będzie regał TROFAST Regał - IKEA i jak się na górę jakieś duże maskotki ułoży to się trochę to zasłoni, no ale sama nie wiem :-( Doradźcie coś

reklama
ankka ja bym zostawiła. Jak zasłonisz to i tak nie będzie widać a potem jak będziecie zmieniać meble to zerwiecie i ta fototapetę.

No ja niestety muszę się umawiać na późniejszą godzinę bo jeżdżę z moim A. a on może dopiero po pracy. Z resztą nie wiem jakbym wróciła do domu gdyby było coś nie tak...

aniu zostaw, nie bedzie widac przeciez... jak bedziecie odświeżać pokój to zerwiesz i dasz nową.
mavika nol panika jest na pewno wszystko ok :* &&&&&&&&

hej dziewczyny

miałam w planach dzień na forum, ponadrabiać itd, a od rana netu nie było
wrrrr

bez sensu też pojechałam do szpitala [mogłam pomysleć i zadzwonić najpierw] bo się okazało że nie ma jeszcze wyników posiewu, jutro będę dzwonić

mavika powodzenia na usg, i nie wkręcaj sobie głupot, wszystko będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kruszka Ty już tuż tuż i utulisz Frania :-):-) Trzymaj się, odpoczywaj, bo nic innego Ci już nie pozostało, tylko w spokoju czekać :tak:

My dziś mieliśmy pierwszą wizytę u lekarza. EKG zrobione, nie ma już żadnych dodatkowych pobudzeń komorowych :-):-) Skakałam z radości, w końcu serduszko mojego synusia jest zdrowe i kompletne, dziury też zarosły :tak::tak:
Filipek poszalał na zjeżdżalniach, w piłkach i trampolinie. Jak wsiedliśmy do auta, żeby wracać do domu od razu zasnął. Ja troszkę pochodziłam po sklepach i małe co nie co kupiłam sobie i synkowi :cool2:

Jutro sama jadę do gina zobaczymy jak się miewają moje kobiece sprawy :eek:

Teraz odpoczywam, miłe ale męczące te zakupy ;-)

Ja też bym tą tapetę zostawiła....kiedyś sobie zmienisz:)

U mnie dzisiaj 23dc, 13 dni po owulce, jutrro mam termin @...dzisiaj już myślalam ze się @ rozkręci, bo mialam rożowego sluzu troszke ale ustalo....pewnie jutro przylezie....;-) ona mnie nie opuści:p

Ania zostaw ta fototapetę. Tak jak dziewczyny pisza, kiedys sobie wymienisz. I tak masz super, ze Ci ja chlopcy zrobili. Ja sie męża nie doprosiłam o fototapetę i tynk strukturalny w kuchni:no:. Ani o oklejenie szafki w łazience. Generalnie jak mu sie pomysl podoba to zrobi, ale jak tylko cos mu nie odpowiada to przeciąga, przeciąga. Ale ok, przynajmniej mi nigdy nie zarzuci, że zawsze jest po mojemu :tak:

Agitatka super, że wyniki synka sa dobre. Teraz Ty tez musisz "zaświecic przykładem". Na jutro &&&&&&&

Fioletowa a poza tym wszystko oki u Ciebie?

Mavika czekamy, mam nadzieję, ze dasz nam znac jeszcze dzis:tak: Ja tez przewaznie umawiam tak bym mogła jechac z S. Ale ten jeden raz musiał się poświecić:-)

Ikasia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nic więcej nie będę pisać;-)

tak, tylko mam mdłości - teraz to już żadnych bóli, żadnych plamień, mam nadzieję że mi zmniejszy ilość leków jak u niej będę za ok 1,5 tygodnia- w sumie to już prawie będę w drugim trymestrze :-) więc może będzie stabilniej i bez leków

Agitatka gratuluję dobrych wieści. Ja tez miałam kiedyś jakąś dziurę w sercu i sama zniknęła.

Jeśli chodzi o NAS :) wszystko jest idealne! Dzidziulek ma 64mm, ma nóżki i usłyszałam wreszcie serduszko które bije miarowo 164 uderzeń na minutę. Przeziernosc 1,2mm. Wg usg średnio ma 12t4d. Taki mi kamień spadł z serca ze aż się poplakalam!

reklama
Mavika gratuluję dobrych wieści :-)
Fioletowa super, że bóle i plamienia ustąpiły :-)
A gdzie się Gryzoń podziewa dzisiaj?
Mój mąż chce zrywać tą fototapetę :-( Mam zamawiać inne naklejki, ale takie pojedyncze

Do góry