moje maleństwo ma 4 tygodnie i 6 dni, mocno się trzyma w brzuszku mamusi i według lekarza wszystko w porządku
Za dwa tygodnie będziemy słuchać jak pompuje serducho
Co do samopoczucia to niewielkie mdłości i pobolewanie w dole brzucha, ale jest dobrze 
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGABRA- to super ,ze wszystko gra
))niech sie mocno mamy trzyma
MYŚA- dzieki
MYŚA- dzieki
den83
Fanka BB :)
agabre- cieszę sie z tobą
mmm ja miałam tak, że temp skoczyła od razu o 0,4 stopnia, więc może twoje 0,5 to już to? trzymam kciuki
ja mam doła, że zmarnowałam cykl, ale nie moge się spinać i z zegarkiem w ręku działac... :-(
swoją drogą jak luteina podnosi temp? czy jak sama jest wysoka to też podnosi jeszcze bardziej, czy tylko jak jajeczkowania nie było?
mmm ja miałam tak, że temp skoczyła od razu o 0,4 stopnia, więc może twoje 0,5 to już to? trzymam kciuki
ja mam doła, że zmarnowałam cykl, ale nie moge się spinać i z zegarkiem w ręku działac... :-(
swoją drogą jak luteina podnosi temp? czy jak sama jest wysoka to też podnosi jeszcze bardziej, czy tylko jak jajeczkowania nie było?
Ostatnia edycja:
:-):-):-):-)to super wiadomości, bardzo sie cieszęmoje maleństwo ma 4 tygodnie i 6 dni, mocno się trzyma w brzuszku mamusi i według lekarza wszystko w porządkuZa dwa tygodnie będziemy słuchać jak pompuje serducho
Co do samopoczucia to niewielkie mdłości i pobolewanie w dole brzucha, ale jest dobrze
![]()

Ja bym poczekala z osadem jeszcze ze dwa dnicześć dziewczyny
możecie spojżeć na mój wykres jak myślicie owulka była czy ta tempka to tylo z przeziębienia??

Tak? Ja mam czesto najwyzsza tempke 9-10dpo, a fasolki brakmmm- qrcze powiem Ci ,ze ciężko powiedziec...ja nigdy nie mialam taaaakiego skoku po owulce a u Ciebie od wczoraj 5 kresek wiecej...mi gin tlumaczyl ,ze od owulacji jak minie 6 dni i od tych dni tempka jeszcze troche pojdzie w gore to juz mozna sie powoli cieszyc a Ty jeszcze nie masz 6 dni po owulce wiec moze przeziębienie...oczywiście życze Ci fasolki z calego serducha!!!a czujesz sie ,zeby Cie choroba brala???cos duzy ten skok,chyba ,ze inne dziewczyny maja takie skoki-mi sie to nie zdażylo..

Super!mmm rzeczywiście u ciebie ten skok jest dość duży ale może to dobry znak i już niedługo będziesz mogła się cieszyć II kreseczkami na teście. A ja dzisiaj byłam u ginekologa bo to pierwszy moj mięsiąc bez żadnych hormonów i co się okazało, że mam piękny pęcherzyk bo aż 25mm , śluzówka w szyjce macicy też jest bardzo ładna i że lada chwila powinam mieć owulację. No i pani doktor kazała mi od dzisiaj codziennie do niedzieli współżyć. A co najlepsze mój M wkońcu zrobił sobie badania nasionka i już jutro będą jego wyniki. Tak więc poproszę kciuki za jutrzejsze wyniki aby wszystko było ok.:-):-):-)
Ciekawa jestem, czy i u mnie bedzie ladny pecherzyk bez clo. W srode sie dowiem

Nam w klinice powiedzieli, ze na poczatek wystarczy podstawowe badania. Gdyby wyniki byly kiepskie wtedy trzeba by zobic bardziej szczegolowe.robiliscie szczegolowe badanie czy samą ilość i ruchliwość??
Nie wiem, czy juz to tu pisaam, ale moj M przed badaniem "porzadnie sie umyl" i dlatego szybko poszlo

Czyli mialam racej! Czuje dzika satyfakcjemoje maleństwo ma 4 tygodnie i 6 dni, mocno się trzyma w brzuszku mamusi i według lekarza wszystko w porządkuZa dwa tygodnie będziemy słuchać jak pompuje serducho
![]()

A tak powaznie to super, ze wsio oki z fasolka. Oby tak dalej!

Dziewczyny, parlodel chyba sprawił cud i nie będzie potrzebna stymulacja clo. Dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreski na teście o wysokiej czułości i wychodzi na to, że chyba jestem w ciązy.. mam nadzieję, ze wszystko ułoży się tym razem ok...
Kiedy patrzyłam na pojawiającą się kreskę testową, pomyliłam ją z wrażenia z kontrolną, bo ta jeszcze się nie pojawiła i myślałam, że kolejny raz nic z tego, a tu za chwilę taki szok
...dwie krechy
Kiedy patrzyłam na pojawiającą się kreskę testową, pomyliłam ją z wrażenia z kontrolną, bo ta jeszcze się nie pojawiła i myślałam, że kolejny raz nic z tego, a tu za chwilę taki szok
mmm...
super, myślę że na dniach bedzie owulacjammm rzeczywiście u ciebie ten skok jest dość duży ale może to dobry znak i już niedługo będziesz mogła się cieszyć II kreseczkami na teście. A ja dzisiaj byłam u ginekologa bo to pierwszy moj mięsiąc bez żadnych hormonów i co się okazało, że mam piękny pęcherzyk bo aż 25mm , śluzówka w szyjce macicy też jest bardzo ładna i że lada chwila powinam mieć owulację. No i pani doktor kazała mi od dzisiaj codziennie do niedzieli współżyć. A co najlepsze mój M wkońcu zrobił sobie badania nasionka i już jutro będą jego wyniki. Tak więc poproszę kciuki za jutrzejsze wyniki aby wszystko było ok.:-):-):-)
mysia strasznie bym chciała zeby to była fasolka ale z naszymi problemami to raczej mało realneandzia super okaz i to bez wspomagaczy, tylko sie cieszyć i dzialać
mmm ja mocno wierzę że w końcu uśmiechnelo się szczęście do Ciebie ale lepiej cichutko czekać na dalsze objawy i nie cieszyć się za wcześnie, wiem ze swojego doświadczenia ale trzymam kciuki i daj znać co lekarz powiedział.
Dziewczyny trzymam kciuki za waszych mężów, na pewno dadzą radę.
U mnie @ powoli się kończy, jajniki pobolewaja więc mam cichą nadzieję że biorą się do pracy, w końcu wypadało by żeby przestały się obijać bo mnie wykończą psychicznie
a sprawa ze śluzem wyglądała tak że płodnego było malutko, tylko jeden dzień tak jak zaznaczyłam na wykresie a w niedzielę był madal rozciągliwy ale już mętny więc chyba nie płodnummm skoro dzisiaj czujesz się fatalnie, to mogła Ci nieznacznie temperatura skoczyć już kilka dni temu. A jak sprawa wygląda ze śluzem?
andzia, mama trzymam kciuki![]()
dostałam l4 do konca tygodnia
lekarka przepisała mi delikatne antybiotyli (bo powiedziałam o staraniach) i kazała leżeć
gratulacje ogromne gratulacje!! poproszę o fluidkiDziewczyny, parlodel chyba sprawił cud i nie będzie potrzebna stymulacja clo. Dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreski na teście o wysokiej czułości i wychodzi na to, że chyba jestem w ciązy.. mam nadzieję, ze wszystko ułoży się tym razem ok...
Kiedy patrzyłam na pojawiającą się kreskę testową, pomyliłam ją z wrażenia z kontrolną, bo ta jeszcze się nie pojawiła i myślałam, że kolejny raz nic z tego, a tu za chwilę taki szok...dwie krechy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
den83
gratulacje tofika
))
wrzesień jest już szczęśliwy dla paru z nas!!
wrzesień jest już szczęśliwy dla paru z nas!!
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
TOFIKA- no,super-gratuluje!!!!napisz prosze co to za lek ten parlodel-nie slyszalam o tym leku-na co dziala???Dziewczyny, parlodel chyba sprawił cud i nie będzie potrzebna stymulacja clo. Dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreski na teście o wysokiej czułości i wychodzi na to, że chyba jestem w ciązy.. mam nadzieję, ze wszystko ułoży się tym razem ok...
Kiedy patrzyłam na pojawiającą się kreskę testową, pomyliłam ją z wrażenia z kontrolną, bo ta jeszcze się nie pojawiła i myślałam, że kolejny raz nic z tego, a tu za chwilę taki szok...dwie krechy
przeslij nam ~~~~~~~~~~~~~~~
MAĆKU- dlatego napisalam o temp.ze mozna sie pocichu cieszyc-bo to oznacza ,ze owulka byla i wszystko po drodze bylo si a ze nie ma zagniezdzenia...coz-ja w tym cyklu mialam wszystkie objawy+badanie ginek.tez wskazywalo na ciąze+II krechy na tescie ,temp.37,2 i co...tez fasolki brak...tak to bywa z ta tempka..
LOPOP-MĄŻ ma badanie na 15 jutro wiec beda w czwartek a ja mam w czwartek wizyte u ginek b dzis otatnie clo biore i w czwartek mam 11d.c. a jak u Ciebie sytuacja??
Podziel się: