reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
TOFIKA- no,super-gratuluje!!!!napisz prosze co to za lek ten parlodel-nie slyszalam o tym leku-na co dziala???
przeslij nam ~~~~~~~~~~~~~~~:)

MAĆKU- dlatego napisalam o temp.ze mozna sie pocichu cieszyc-bo to oznacza ,ze owulka byla i wszystko po drodze bylo si a ze nie ma zagniezdzenia...coz-ja w tym cyklu mialam wszystkie objawy+badanie ginek.tez wskazywalo na ciąze+II krechy na tescie ,temp.37,2 i co...tez fasolki brak...tak to bywa z ta tempka..

LOPOP-MĄŻ ma badanie na 15 jutro wiec beda w czwartek a ja mam w czwartek wizyte u ginek b dzis otatnie clo biore i w czwartek mam 11d.c. a jak u Ciebie sytuacja??
&&&&&&&&&&&&&

u mnie to nie wiem bo nawet nie myślę ani nie liczę który dc dzisiaj zdaję sie na matkę naturę chociaż i tak nie zadziała

reklama
IZA- jak tam wzielas ta lutke???
Tak kochana wzięłam tak jak mówiłas, brałam od 4 miesiecy ale od 16 d.c. a jak juz miałam owulke, jajeczka popekały wczesniej to dlaczego nie mialabym im troszke pomóc ????
AGABRE gratuluję !!!!! przesyłaj szybko fluidki, oby ten wrzesien był owocny dla nas wszystkich:))
TIFIKA również gratki, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!!!

agabre, tofika właściwie to jestem z Was dumna. Udało się Wam a to daje większe nadzieje dla nas. Od razu mi lżej na duszy bo widzę że nie można się załamywać i trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować i się nie poddawać

mmm, jeśli chociaż jeden dzień był płodnego śluzu to już wystarczy :) ja miałam taki w 9 d.c i to tez niezupełnie dobry, lekko mętny a jednak fasolka się pojawiła :) Nie zaprzestawaj staranek ;)

tofika gratuluję :) mi też pierwsza kreska pojawiła się w oknie testowym. Na tę w kontrolnym nie czekałam nawet minuty, ekspresowe tempo było :) Teraz koniecznie śmigaj na betę i do lekarza (chociaż na USG niewiele się jeszcze zobaczy, u mnie widać tylko pęcherzyk ciążowy wielkości niespełna 1 cm a w nim maleńkie echo zarodka).

Clodi mądre słowa :) ja miałam dość po pół roku, po roku dojrzałam i oswoiłam się z myślą, że łatwo nie będzie a jak już sobie nawet pomiar temp odpuściłam, to niespodzianka :)

Jesteście wypoczęte po urlopach, naładowane słońcem i ciepełkiem, czas działać póki nie zrobi się zimno i ciemno :D

Dziewczyny, parlodel chyba sprawił cud i nie będzie potrzebna stymulacja clo. Dzisiaj zobaczyłam dwie wyraźne kreski na teście o wysokiej czułości i wychodzi na to, że chyba jestem w ciązy.. mam nadzieję, ze wszystko ułoży się tym razem ok...
Kiedy patrzyłam na pojawiającą się kreskę testową, pomyliłam ją z wrażenia z kontrolną, bo ta jeszcze się nie pojawiła i myślałam, że kolejny raz nic z tego, a tu za chwilę taki szok:) ...dwie krechy
super, cieszymy się bardzo, oby nas więcej było:)))

dziewczynki czy któras z Was bierze Bromka?? jak się po nim czujecie,jak zazywacie
ja dziś dostałam Bromka bo mam PRL wysoką wiec narazie clo odstawiamy,a od 16dc duphaston.
coś czuje że przez najbliższe 3 miesiace nici będą z ciąży :(

SAWI- daaawno Cie nie bylo,ja mam prl OKi ale wiem ,ze te dziewczyny ktore braly bromergon to średnio sie po nim czuly;//
mam nadzieje,ze Ci ladnie obnizy prl i wrocisz do staran:)

reklama
nie było mnie bo szkoła się zaczęła i kiepsko się czułam (deprecha mnie dopadła,duszności)
ale mam nadzieje że teraz się uspokoi po leku,ale tak jak piszesz podobno sa skutki uboczne przy zazywaniu jego i się troche boje bo ja cały dzień siedze sama z córką mąż pracuje i sie tego obawiam że nie ogarne wszystkiego,,,,no ale nic zobaczymy

a staranka dalej w toku ,nie rezygnuje ale tez nie nastawiam się,co ma być będzie

Do góry