reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hopee no to na niezlych palantow trafiasz przysiegam!!!! Oby ten okazal sie do konca super facetem, tego Ci zycze. A czemu ten jeden Ci wysmarowal pasta sciane???? Ladny czub!!!!!
jaga
a gdzie bylas w wakacje tak dlugo????
bafinka dzieki za odpowiedz, ja tez chce sprawdzic droznosc ale nie wiem jaka metoda

reklama
bafinka a miałaś skierowanie od ginki prywatnej czy chodziłaś też z nfz?

amalfi czub to mało powiedziane...co do pasty...to chyba zrobił to po złości, bo nie rozumiał, że nie jestem zainteresowana... facet ponad 40 lat...hahahahahahah
najgorsze jest to, że on mieszka pode mną...jakiś czas temu powiedział mojemu Skarbowi, ze byliśmy ze sobą w każdym tego słowa znaczeniu...gościu tak mnie osaczał, ze czułam się jak nienormalna...całe szczeście już odpuścił...

Ostatnia edycja:
hopee no to ladny palant!!!!! Tez mialam takiego absztyfikanta heheh, sledzil mnie, zostawial prezenty pod drzwiami itd wszystkim rozpowiadal ze jestesmy para ale nie bylo az tak zle jak u Ciebie

aha...w między czasie trafił mi się małolat...jakiś spod ciemnej gwiazdy...czepnął się i nie chciał odpuścić, a potem straszył, że spali mi mieszkanie, zabije psa itd...i jeszcze że rozpowie wśród miastowych, ze ja pobieram pieniądze za pewne usługi...dobrze, ze nie wiedział, gdzie mieszkam...naprawdę jakiś horror...

no ale to już za nami...teraz myślimy o dzidzi i wierzymy, że lada moment się uda...i to jest najważniejsze...

wiesz...smutno mi tylko, że zawsze mam wszystko pod górę...ze zawsze o wszystko muszę walczyć i sięstarac...z dzidzia też...a chociaż dzidzia mogłaby przyjsć bez problemów...ale nie...nawet to jest pod górę...:(

Ostatnia edycja:
O boze!!!!!!!!!!!!!!! Skad Ty ich bierzesz??? Moze nie umiesz splawic tak od razu takiego delikwenta tylko sie z nimi cackasz i oni mysla nie wiadomo co pozniej!!!!!
No i zycze Ci zeby Wam sie jak najszybciej udalo &&&&&&&&&&&&&

amalfi może faktycznie byłam zbyt miła, ale nigdy nikomu nie dałam do zrozumienia, że coś może być...szczególnie temu małolatowi, którego widziałam na oczy ze 3 razy...a mój tel. wziął nie wiadomo skąd...

No ale to przeszłość...teraz dzidzia dzidzia dzidzia...:)

reklama
Ja wiem jedno (doswiadczenie), dla facetow nie mozna byc milym oni od razu mysla ta mniejsza glowka!!! Taka moja rada!!!! Nie usmiechac sie, nie isc do kina na lody, nie zapraszac do domu, bo my chcemy sie tylko z nimi przyjaznic, a oni chca nas przeleciec, taka natura!!!

Do góry