reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja mam to samo, dół wielkości jeziora Loch Ness, normalnie nie radze sobie już, to ponad moje siły, nudzi mnie to wszystko, brzydną mi starania. Dzisiaj rano czułam sie okropnie, teraz mam jakieś uderzenia gorąca, żartowałam że to nadchodzi menopauza, ja jestem wieczny zmarzluch a dzisiaj grzeje mnie wszystko czego się dotknę. Kochana nie słuchaj mnie, to słowa dziewczyny która sie nałykała bromka i to są skutki. Mam dobrą wiadomość, wczoraj składałam aplikacje do nowej pracy, chcialam znalezć coś dodatkowego żeby zaprzątnąć głowe czymś innym i zadzwonila dzisiaj menagerka bo chciala się umówić na dopełnienie formalności więc raczej na 80% dostałam pracę:) Bardzo będę szczęśliwa.
z tą pracą to super powodzenia życzę
ja na jakis czas zniknę z bb musze to wszystko ogarnąć a szczególnie moje niepowodzenia i złapać oddech
jak ja ciebie dobrze rozumiem
pewnie zajrzę czasem i napisze cos bo bez was nie da się już żyć i dobrze mi z wami
&&&&&&&&&&&&& za piękną tempkę))))))

reklama
kto tu jeszcze z okolic Poznania?
Ja:tak:

Mam dobrą wiadomość, wczoraj składałam aplikacje do nowej pracy, chcialam znalezć coś dodatkowego żeby zaprzątnąć głowe czymś innym i zadzwonila dzisiaj menagerka bo chciala się umówić na dopełnienie formalności więc raczej na 80% dostałam pracę:) Bardzo będę szczęśliwa.
W takim razie gratki:tak:

Lopop czasem takie rozstanie dobrze zrobi, ja próbowałam ale jakoś mi nie wyszlo, trzymaj sie kochanai pisz jak będziesz mieć jakieś nowości
Mam nadzieję że wrzesień będzie dla nas łaskawy i że prędzej zaciązymy niż rozum stracimy!!!!! W takim razie jutro termometry w ruch i sprawdzamy jaka atmosfera w środku, gorąca czy jednak się ochłodziło. Jak znam swój organizm będę na minusie, trzymajcie sie i do jutra pa

mama dziękuję za odpowiedz, czyli u Ciebie pomagają te etrofenki bo już są efekty ale wiesz co??????????? W szoku jestem bo patrząc na Twoje zdjęcie widzę dwudziestoparolatke, świetnie wyglądasz:) Macierzyństwo Ci służy:) Jeśli chodzi o endo też kiepsko z nim u mnie bylo ale teraz jak mialam @ to nawet długo 5 dni więc ok. No chyba zrobie jutro tego teściora tak od niechcenia, przynajmniej będę spokojna.
MYŚA- dziekuje Ci kochana za komplement-ja w lipcu skonczylam 31 lat:sorry:ale fajnie,ze wygladam na 20pare;-)
a ja nie wiem czy ten estrofem mi sluzy bo owszem endo bylo wiekze z 5mm na 9mm uroslo ,ale @ mialam od poniedzialku od 14.00 do wczoraj do 17 i zadnego nawet plamienia-ustalo po 2 dniach:eek::eek:

Mama
gdzie mieszkasz, ze do P-nania na zakupy jezdzisz?
MAĆKU- ja mieszkam niedaleko pieknego jeziora za Kiekrzem w strone Szamotul-do King Crossa kolo lotniska mam 20 minut drogi autem:tak:;-)a Ty gdzie???

DEN- a Ty kobietko skąd dokladniej-sam Poznań czy okolice??;-)
ja mieszkalam w Poznaniu 8 lat a od 4,5 mamy dom i mieszkamy pod Poznaniam:tak:

DEN,MYŚA- jak tam temperaturki??????????????????

hej kochane!
u mnie znowu spadek tempki na 36,3 czy to może na owulke?? nie wiem nigdy tak nie mialam ze przed owulka takie niskie tempki:( jutro ide do gina i zobaczymy co mi powie, chociaz on zakrecony na maksa wiec nie wiem czy cos ogarnie:((

IZA- mi na dzien przed owulka tempka spada do najnizszej w cyklu a potem skok-wiec moze przez owu jesteś &&&&&&&&&&&& zaciskam :))

No tak tez myslałam, alw ja miałam jeszcze w 4,5,6 dc taka tempke 36,2-36,3, ale jestem troche podziębiona i mysle ze własnie dlatego:(, moja kumpela tez miala niższą tempke w czasie choroby. Bez sensu ale tak było, no ale jutro sie przekonam co sie "tam" dzieje:))
Pozdrawiam cieplutko was wszyściutkie:))

ja dzwonilam przed chwila do ginek i powiedzialam Mu ,ze @ po Estrofemie tylko 2 dni a powinna 4 a On mowi ,ze nawet 5 dni:szok:i zapytalam czy jest sens brania tego estrofemu???wcz.wzielam pierwsza tabletke ,jeszcze 20 a On powiedzial,zeby odstawic,skoro taki krotki @ to nie ma sensu takich ciążkich hormonow brac...powiedzial ,zebym jutro zrobila test i jak I krecha to mam brac Clo przez 5 dni i w czwartek w 11 d.c. na usg.

reklama
Do góry