Byc moze. Na ulotce jest napisane, ze nie wolno stosowac przy niedoczynnosci tarczycy. A prl jest wydzielana rowniez przez przysadke (bromek obniza TSH). I u mnie w cyklu gdy bralam clo prl skoczyla do 53 (wczesniej najwiecej to 40) a TSH do prawie 7 (wczesniej max 5). Stad moje przypuszczenie. Choc nie pytalam o to zadnego lekarza.to może u mnie clo podniosło PRL??
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BABLYSS- a to wystarczy 1 zastrzyk?????na necie byly ceny w zaleznosci od dawki od 450 do 1500 zl ;0;0;0;0cześć babeczki
mama ja miałam gonal za 120 zl. zastrzyk w brzuch. Oczywiście na receptę. Trzeba było go wstrzyknąć do 9 rano moim przypadku. I tak jak któraś z dziewczyn napisała- pięknie po nim rosną pęcherzyki. Ale to pewnie zależy tez od organizmu...są już wyniki twojego męża armi?aaaa...juz doczytałam)
ja nigdy takich plamien nie mialam..
mama to faktycznie cena kosmiczna...nie wiem czemu tak. Ja już pisałam o tym, że ten poprzedni lekarz do którego chodziłam miał swoją aptekę, tam było sporo taniej (ale aż tyle???) ale odrazu mnie uprzedził,żeby nie szukać po internecie bo ceny kolosalne, no i nie szukałam. W ogole bardzo trudno, w zasadzie nie możliwe jest żeby w moim mieście dostać ten zastrzyk. Ja miałam tylko jednen..bo to było tak,że akurat wtedy (to było ok. 2 lat temu) miałam już pęcherzyk 22 mm i ja zrozumiałam tego lekarza, że mam wsiąść ten lek na pęknięcie, że zastrzyk spowoduje w tym momencie pęknięcie rozumiesz? choć ogólnie on mi mówił że świetnie rosną po tym zastrzyku te pęcherzyki...
No nie wiem co z tym plamieniem... a skoro już jestem na forum to coś się jeszcze was moje kochane zapytam
W tym cyklu 11 dc miałam ush cienkie endometrium jednowarstwowe, a w 15 dc wyszło dwuwarstwowe ale niewiele grubsze 6, 41 coś takiego no i trzon macicy grubszy też bo jest opis. Jak myślicie coś pokręcili? co oznaczają te 2 warstwy bo ja nie wiem.
No nie wiem co z tym plamieniem... a skoro już jestem na forum to coś się jeszcze was moje kochane zapytam
W tym cyklu 11 dc miałam ush cienkie endometrium jednowarstwowe, a w 15 dc wyszło dwuwarstwowe ale niewiele grubsze 6, 41 coś takiego no i trzon macicy grubszy też bo jest opis. Jak myślicie coś pokręcili? co oznaczają te 2 warstwy bo ja nie wiem.
Ostatnia edycja:
clodi
Fanka BB :)
andzia ja niedawno odstawiłam tabsy, wiec moze były 2 albo lh mi tak skoczyło na dłuzej...
cos mnie rozkłada- albo to ta pogoda, ze tak zimno i człowiek zgęziały siedzi, do tego mam wysypke na dekolcie aaaaa chyba @ sie zbliża;-)
jutro ide do fryzjera i sie odpreze
a swoją drogą clodi co tam u ciebie? jak sytuacja?
jutro jem ostatnia tabletkę duphastonu i za 3 dni powinnam dostać @, jak nie dostane to wiadomo :-), no a jak dostane to idę po receptę na clo. Tak że czekam na razie
sawi
szczęśliwa żona i mama
obyś nie dostała,tego życzęjutro jem ostatnia tabletkę duphastonu i za 3 dni powinnam dostać @, jak nie dostane to wiadomo :-), no a jak dostane to idę po receptę na clo. Tak że czekam na razie
andzia25
Witam. Odebrałam wyniki męża i są dobre, więc problem napewno jest u mnie, jutro umowie się ze swoim lekarzem na wizyte bo powiedział że jak jego wyniki będą ok. to zrobi mi HSG. A teraz pytanie z innej beczki, co mogą oznaczać krwawienia w trakcie owulacji albo dzień po, bo co prawda trwały krótko bo z 2godziny ale były dość spore i trochę mnie przestraszyły bo nigdy tak nie miałam.
andzia wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubuWitam. Odebrałam wyniki męża i są dobre, więc problem napewno jest u mnie, jutro umowie się ze swoim lekarzem na wizyte bo powiedział że jak jego wyniki będą ok. to zrobi mi HSG. A teraz pytanie z innej beczki, co mogą oznaczać krwawienia w trakcie owulacji albo dzień po, bo co prawda trwały krótko bo z 2godziny ale były dość spore i trochę mnie przestraszyły bo nigdy tak nie miałam.
spełnienia tego jedynego marzenia kochana
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANDZIE - ja rownież życze wszystkiego co najlepsze z kazji rocznicy ślubu i tego aby największe marzenie sie spelnilo
))
super ,ze wyniki męża są si-my bedziemy mieli nasz w piątek
)
LOPOP- cześć kochana,jak tam u Ciebie???ściskam !
super ,ze wyniki męża są si-my bedziemy mieli nasz w piątek
LOPOP- cześć kochana,jak tam u Ciebie???ściskam !
reklama
den83
no to clodi czekamy co sie okaże i &&&&&&&:-)
ja jeszcze 3 dni luteina i zobaczymy... ale objawy przed@ cały czas- ciągle podbrzusze czuje:-(
nie lubie czekać- albo niech bedzie fasolka albo nastepny cykl, nie lubie tkwic w fazie lutealnej;-)
andzia krwawienie albo palmienie w trakcie owu to fizjologia , nie kazdy tak ma ale przy pekaniu pecherzyka moze sie zdarzyć niewielke takie
ja jeszcze 3 dni luteina i zobaczymy... ale objawy przed@ cały czas- ciągle podbrzusze czuje:-(
nie lubie czekać- albo niech bedzie fasolka albo nastepny cykl, nie lubie tkwic w fazie lutealnej;-)
andzia krwawienie albo palmienie w trakcie owu to fizjologia , nie kazdy tak ma ale przy pekaniu pecherzyka moze sie zdarzyć niewielke takie
Podziel się: