reklama
Wikula wiem bo czasem sama się jakby zmuszałam bo akurat to może być ten dzień, i jak sobie mówiłam nie myśl o tym to jeszcze bardziej myślałam ale teraz też staram się do tego podchodzić jak najmniej emocjonalnie się da.
Savi nie badałam temperatury więc nie podpowiem.
Lilou też uważam że test to dobry pomysł , podwyższona temp to pozytywny znak....
Savi nie badałam temperatury więc nie podpowiem.
Lilou też uważam że test to dobry pomysł , podwyższona temp to pozytywny znak....
A kiedy odstawilas leki?cześć
biorę luteinę doustnie.wiem,że ona podobno podnosi temp. ale czy zaobserwuje u siebie spadek temp. tuż przed @??
moja faza lutealna trwa 14dni,z tym,że spadek temp następuje wlasnie 14-tego,a na następny dzień witam się z @.
dziś jest mój 15dfl i nadal 37,00. czy możliwe,że coś mi się w cyklach poprzestawiało? w tym miesiącu pierwszy raz brałam luteinę i duphaston.
to może wplynać na II fazę cyklu?
sawi co do bromku nie pomogę,bo nie biorę :/
lilou83
Fanka BB :)
a no właśnie maćku wczoraj odstawiłam
wczoraj też robiłam ostatni test ciażowy - 1 krecha!
myślę,że coś mi organizm szaleje
a podwyższona temp to prawdopodobnie przez luteinę
nie robię juz żadnych testów!!! bo wszystkie już zużyłam
więc teraz mnie przynajmniej nie korci. poczekam spokojnie na tą wstręciuchę
może któraś z Was wie,jak to jest w końcu z tą luteiną
dopóki ją się bierze to @ nie przyjdzie?

a no właśnie maćku wczoraj odstawiłam
To pewnie przez nia masz podwyzszona tempke. Bo to przeciez progesteron, ktory wlasnie powoduje wzrost temperatury. Tak jak i inne objawy ciazowo-malpowe.
A @ przychodzi najczesciej dopiero po odstawieniu luteiny.
Choc oczywiscie moze byc tak, ze jednak fasolka jest, ale test jej jeszcze nie wykrywa. I tego Ci zycze

Dziewczyny! Mam pytanie dotyczące testów owulacyjnych. W pierwszym cyklu z CLO pęcherzyk był malutki: 11 mm w 15 dniu cyklu. No i na testach owulacyjnych była bladziutka druga kreseczka, czyli do pęknięcia pęcherzyka nie doszło??? A w związku z tym, jeśli w tym cyklu ( z podwójną dawką CLO ) zobaczę na teście dwie wyraźne kreski to czy do pęknięcia na pewno dojdzie??? Martwię się bo niektóre dziewczyny pisały, że bez zastrzyku, samo CLO nie spowoduje pęknięcia... No a mój lekarz wcale nie wspomina o tym zastrzyku
Przepraszam, że tak trochę namieszałam;-)

Wiesz, to czy pęknie pęcherzyk może potwierdzić lekarz poprzez usg. Clo jednak nie gwarantuje pęknięcia pęcherzyka...///A chodzisz na monitoring??? Bo przy clo trzeba obserwować wszystko dokładnieDziewczyny! Mam pytanie dotyczące testów owulacyjnych. W pierwszym cyklu z CLO pęcherzyk był malutki: 11 mm w 15 dniu cyklu. No i na testach owulacyjnych była bladziutka druga kreseczka, czyli do pęknięcia pęcherzyka nie doszło??? A w związku z tym, jeśli w tym cyklu ( z podwójną dawką CLO ) zobaczę na teście dwie wyraźne kreski to czy do pęknięcia na pewno dojdzie??? Martwię się bo niektóre dziewczyny pisały, że bez zastrzyku, samo CLO nie spowoduje pęknięcia... No a mój lekarz wcale nie wspomina o tym zastrzykuPrzepraszam, że tak trochę namieszałam;-)
Wiesz, to czy pęknie pęcherzyk może potwierdzić lekarz poprzez usg. Clo jednak nie gwarantuje pęknięcia pęcherzyka...///A chodzisz na monitoring??? Bo przy clo trzeba obserwować wszystko dokładnie
Nie gwarantuje pekniecia, ale jest mozliwe, ze bez zastrzyku peknie

reklama
Żeby potwierdzić owulację to trzeba mieć usg przed owulką i po niej, lekarz musi zobaczyć, że pęcherzyk pękł...Właściwie to nie wie czy to jest monitoring... Mam w 14 dniu cyklu robione USG ocena owulacji i tyle.![]()
Podziel się: