reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Margie - nie stresuj się nic, będzie dobrze, skoro już raz Ci się udało zajść w ciążę, to znaczy, że możesz mieć fasolkę. trzeba tylko wierzyć, że jak najwcześniej się uda!! A ten Twój poprzedni lekarz, to jakaś totalna porażka, aż szkoda słów. Mam nadzieję, że teraz już trafiłaś lepiej, do jakiegoś mądrego lekarza!!!

Clodi - dziwne to krwawienie, znaczy dziwi mnie, że jest on tak intensywne...

reklama
MARGIE- wspolczuje straty-wiem co to znaczy ...:(
&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizyte !!daj znac :)

CLODI- no masakra takie krwawienie okoloowulacyjne,ja slyszalam o takim plamieniu ,ale krwawienie......
wspolczuje....

no i nich mąż robi badania a Ty dzialaj na Clo a my tu &&&&&& zaciskamy :))

WIKULA- czesc slonko :))

mama 05myślisz że 10 dnia będzie widać pęcherzyk-i ?
Wiem że tymczasowo odstawiłaś clo... czytałam gdzieś że po odstawieniu tego leku istnieje duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ( na jedne kobitki działa jak biora a u innych po odstawieniu się udaje) także trzymam za Ciebie kciukasy :D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Dziś jest 14 dc i pierwszy raz na teście owulacyjnym pokazała się ta druga wyraźna kreska:-) Dziś idę na USG i zobaczymy co się tam dzieję, bo w pierwszym cyklu z CLO nie działo się niestety nic:no: Wiem, że pozytywny wynik testu owulacyjnego jeszcze o niczym nie świadczy, ale strasznie się cieszę:-) i jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Trzymajcie kciuki, żeby moje nędzne jajniki w końcu się ruszyły... Dam znać wieczorem co wykazało USG:-) Pozdrawiam:-)

Cześć dziewczynki. Dziś jest 14 dc i pierwszy raz na teście owulacyjnym pokazała się ta druga wyraźna kreska:-) Dziś idę na USG i zobaczymy co się tam dzieję, bo w pierwszym cyklu z CLO nie działo się niestety nic:no: Wiem, że pozytywny wynik testu owulacyjnego jeszcze o niczym nie świadczy, ale strasznie się cieszę:-) i jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Trzymajcie kciuki, żeby moje nędzne jajniki w końcu się ruszyły... Dam znać wieczorem co wykazało USG:-) Pozdrawiam:-)
Mam nadzieję, że w tym cyklu wszystko będzie u Ciebie dobrze, jajniki muszą w końcu zacząć pracować:))) &&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie :) Będzie dobrze!

cześć Margie:)
spice trzymam kciuki za pęcherzyk!- ja na razie czekam... kreska blada, czyli jeszcze czas do owu:)
clodi raz się może trafić takie krwawienie, i tak dobrze,że masz monitorowane cykle i że wiesz, że to z powodu krwiaczka, więc się nie denerwuj:tak:
u mnie na razie czas przedstarankowy- 13dc- mierzę temp i jest niższa niż w poprzednich cyklach- zobaczymy, co to znaczy. szkoda, że nie mam jak przewidzieć owu- zawsze inaczej niż myślę...:sorry:

cześć Margie:)
spice trzymam kciuki za pęcherzyk!- ja na razie czekam... kreska blada, czyli jeszcze czas do owu:)
clodi raz się może trafić takie krwawienie, i tak dobrze,że masz monitorowane cykle i że wiesz, że to z powodu krwiaczka, więc się nie denerwuj:tak:
u mnie na razie czas przedstarankowy- 13dc- mierzę temp i jest niższa niż w poprzednich cyklach- zobaczymy, co to znaczy. szkoda, że nie mam jak przewidzieć owu- zawsze inaczej niż myślę...:sorry:
den83 a co bierzesz tylko clo? Który to cykl starań u Ciebie?

reklama
mama 05myślisz że 10 dnia będzie widać pęcherzyk-i ?
Wiem że tymczasowo odstawiłaś clo... czytałam gdzieś że po odstawieniu tego leku istnieje duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ( na jedne kobitki działa jak biora a u innych po odstawieniu się udaje) także trzymam za Ciebie kciukasy :D
MARGIE- o ,wiedze,ze znasz troche moją historie:))
tak,narazie odstawilam Clo na jakies 3 cykle ,ale dzialac bedziemy :))
co do pecherzyka to pewnie ,ze bedzie widac-ja ostatnio w 11d.c.mialam juz 19mm pecherzyk...tyle ,ze nie pekl..dlatego w nastepnym cyklu z Clo dostane zastrzyk na pekniecie.

Den- WITAJ :)

SPICE- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i szybko daj znać :)

Do góry