reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kurczę troche jestem zdezorientowana- jak to działa? Jeżeli jest juz pęcherzyk to musi urosnąć (ale kiedy jest już wystarczająco duży?jest jakieś od-do?) i potem musi pęknąć żeby była owulacja i możliwość zapłodnienia tak?czy nie bo już sie pogubiłam... pomożecie?

MARGIE- pecherzyk rosnie i jak jest dojrzaly to peka-ma wtedy jakies 23-24mm wielkosci.

CLODI- no to &&&&&&&&&& za listopad-moze i mi sie uda w listopadzie,moze pechol mimo ,ze odstawilam Clo urosnie i peknie...:sorry:może...trzeba mieć nadzieje.

margie ja nawet clo nie biorę. z leków na receptę to tylko luteinę na razie
a po zaleconej kuracji anty(na wchłonięcie pęcherzyków- pcos)
dopiero 3 cykl leci, ale na razie nici. mam się starać z pół roku a potem gin planuje leki a w razie czego laparo.
z pęcherzykami to różnie bywa- niby powinny mieć ok. 20mm żeby pęknąć, ale czasem tyle mają i nagle zanikają, a czasem mają mniej i się uda... najgorsze, że niczego nie można być pewnym

Den83 skąd masz pewność że masz PCO? wiesz, że tu trudno z diagnozą- pęcherzyki na jajnikach nie muszą od razu oznaczać PCO... taki obraz daje też podwyższona prolaktyna (tak twierdzi mój gin- skierował mnie na prl i prosze -podwyższona, a testosteron w normie) czy poza obrazem usg robiłaś jeszcze jakieś badania? Badałaś prolaktyne??

Kurczę troche jestem zdezorientowana- jak to działa? Jeżeli jest juz pęcherzyk to musi urosnąć (ale kiedy jest już wystarczająco duży?jest jakieś od-do?) i potem musi pęknąć żeby była owulacja i możliwość zapłodnienia tak?czy nie bo już sie pogubiłam... pomożecie?

u mnie pęcherzyk mial 17 mm przy stymulacji clo jak pękł więc to chyba nie ma reguły, ze musi mieć do 28 mm :) oprócz pęcherzyków ważna jest także grubość endometrium.

reklama
cześć dziewczyny czy brała któraś z was castangus???

Pajka mam pytanie, słyszałam że twój partner miał problem z nasionkami a mimo to udało się wam naturalnie możesz napisać ile miał plemniczków? mój M na 3mln i chyba nie ma szans na naturalną ciążę

Ostatnia edycja:
Do góry