Mam pytanko... Czy którąś z Was po Pregnylu tak jajniki bolały??? Ja normalnie mam problemy z chodzeniem, bo aż mi w nogi promieniuje... A może to ten wielgachny pęcherzyk pękł??? aha, jeszcze jedno. Czytałam, ze po Pregnylu 5000 j. test ciążowy można zrobić dopiero po 12 dniach od zastrzyku. To prawda???
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
spice- ja nie pomoge bo dopiero mam miec ten zastrzyk w styczniu...a sam zastrzyk bolal Cie???gdzie dostalaś ??
spice ja jak poprzednim razem mialam ten zastrzyk to pobolewały mnie jajniki potem bolały też piersi (ale ja dostałam 2 X5000).
mama05 zastrzyk dostaje się domięśniowo (ja miałam w tyłek i nie bolał- jak normalny zastrzyk
nic strasznego 
mama05 zastrzyk dostaje się domięśniowo (ja miałam w tyłek i nie bolał- jak normalny zastrzyk
mama05
Spice-no to skoro boli to moze pekl pęchol
)
Margie-dzieki Wam dziewczyny za info-ja tez z tych co sie boja zastrzyku,ale jak trzeba to pojde i niech robi
Margie-dzieki Wam dziewczyny za info-ja tez z tych co sie boja zastrzyku,ale jak trzeba to pojde i niech robi
mama05
Margie-no to jak bedzie trzeba to pierś do przodu i wystawie dooopke do zastrzyku 
mama05
Margie- ja sie czasem zastanwiam jak ja urodzilam ta dwojke jak zastrzyku sie boje...
no nic ,zmykam po Zuze..
no nic ,zmykam po Zuze..
reklama
Podziel się: