reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Mam pytanko... Czy którąś z Was po Pregnylu tak jajniki bolały??? Ja normalnie mam problemy z chodzeniem, bo aż mi w nogi promieniuje... A może to ten wielgachny pęcherzyk pękł??? aha, jeszcze jedno. Czytałam, ze po Pregnylu 5000 j. test ciążowy można zrobić dopiero po 12 dniach od zastrzyku. To prawda???

reklama
spice ja jak poprzednim razem mialam ten zastrzyk to pobolewały mnie jajniki potem bolały też piersi (ale ja dostałam 2 X5000).
mama05 zastrzyk dostaje się domięśniowo (ja miałam w tyłek i nie bolał- jak normalny zastrzyk :) nic strasznego :D

reklama
Do góry