reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ależ się tu dzieje, już uwielbiam ten temat:tak:

Iza trzymam kciuki:-) i faktycznie ten lekarz to konował ja mimo tego że mam piękne duże pęcherzyki to powiedział mi że drożność jajowodów będzie po nasieniu męża badane, ale mi wypadła ta prolaktyna więc nie wiem czy teraz będzie ją zbijał czy będzie mnie wysyłał na badania dalej:szok:

Maćku muszę się z Tobą zgodzić z tą drożnością jajowodów ;-)

andzia super że wszystko oki :tak: ja chyba będę musiała się nastawić na takie badanie i wiem co to głupi Jaś bo miałam operację w styczniu i też go brałam przed narkozą, tyle że on na mnie nie działa :no::-)

reklama
No właśnie i dlatego to FORUM jest cudowne!!!!!!!!!!!!!!! bo mozna sie dowiedziec rzeczy, które nawet lekarz ma gdzieś.....Kurcze to tak na prawde zmarnowane tyle czasu, tyle kasy, no co za konował!!!!!
Znam osobiście dziewczyne, która wraz z mężem leczyła sie na bezpłodność w .....KLINICE i wyobraźcie sobie ze nie dawali im szans, ponieważ U niego były problemy. W końcu wzięli kredyt ok 20 tyś i zdecydowali sie na in vitro , płatne było raz 15 tyś, a nastepne dwie próby były za darmo, ale..... ona za kazdym razem zachodziła w ciążę ale ja traciła bardzo szybko , bo..... okazało sie ze to nie tylko on ma problemy ale ona rowniez bo okazało sie ze ma chorą tarczycę i dlatego dupa:(( ale pomyślcie co za debil daje skierowanie na in vitro bez PODSTAWOWYCH badan?????? Teraz zostali z kredytem 20 tyś, a drugiego tak szybko nie dostana ....och co za zycie....
Ja tez sie z tego forum mnostwo rzeczy dowiedzialam i zrobilam kilka badan na wlasna reke:tak: Po konsultacji z dziewczynami ;-)

A z tymi lekarzami juz niestety tak jest. Ostatnio sie do jednego wybralam i jak z nim gadalam to wyszlo na to, ze madrzejszego od niego to nie ma! A na moje wyniki hormonow nawet nie spojrzal, a o przeciez podstawa :crazy: I zaczal walic lekami na oslep :wściekła/y: Juz wiecej do niego nie pojde:no:

Tez mam niedoczynnosci tarczycy i moze dlatego nie moge zaskoczyc...?:-(

malapajaja No właśnie ja też po głupim jasiu miałam wrażenie że na mnie nie działał bo wszystko czułam, ale może bez niego było by gorzej, ale tego już się nie dowiem.

malapajaja No właśnie ja też po głupim jasiu miałam wrażenie że na mnie nie działał bo wszystko czułam, ale może bez niego było by gorzej, ale tego już się nie dowiem.
U mnie bylo tak samo - wszystko czulam, ale nie wszystko do mnie docieralo;-). Ale glupi jas nie jest chyba znieczuleniem. On ma raczej za zadanie otepic pacjenta? :eek:

Pewnie tak bo ja się czułam po nim strasznie skołowana i kręciło mi się w głowie. Wiem tylko że miał on mnie rozluźnić bo tylko tyle powiedziała mi pielegniarka,ale napewno w jakimś stopniu wpłynął on na moję odczucia co do zabiegu

iza.malami mysle ze powinnas isc do dobrego lekarza, najlepiej sprawdzonego przez jakies kolezanki. I popros o wszystko co jest tylko mozliwe do zrobienia bo nie ma na co czekac!!! Moja powiedziala ze nie ma na co czekac i bedziemy ostro dzialac pobudzac wspomagac itd. a ja jej na to ze juz niech sie czuje chrzestna mojego dziecka:laugh2:.

reklama
witam sie i ja :)
MARGIE- daj znac po wizycie:))

ja biore castagnusa od zeszlej soboty i nie wiem czy to po nim czy przez to ,ze w tamtym cyklu bralam Clo a teraz juz nie biore,ale mam śluz :)
co prawda nie ten plodny rozciagliwy tylko taki bardziej odnisty-dzis mam 11 d.c. a cykle 25-27 dniowe- ale najwazniejsze ,ze cos jest bo u mnie jak na pustyni sucho bylo...;/

Do góry