reklama
no wiesz ja żeby zrobić już takie większe badania to muszę jechać do Gdańska a to ode mnie w jedną stronę 120 km no a potem wiadomo zakupyAle przecież to nie trzeba dnia tracić, to zajmuje chwilkę, jak któś chce to załatwi, takie jest moje zdanie....

no chociaz tera nie było nas raptem 4 godzinki i mąż dalej do pracy
wszystko zależy od organizacji a jak się już przekona może do lekarzy to pójdzie jej łatwiej z mężem ?
andzia25
Fanka BB :)
Dla nas kobiet to badanie jest jak każde inne, ale mężczyźni podchodzą do tego inaczej, oni boją się że u nich może być coś nie tak, a wiadomo oni są słabsi psychicznie. Mój M 2razy przekładał wizyte i jak wkońcu się wkurzyłam i powiedziałam mu że skoro on nie chcę się przebadać to ja też po lekarzach nie będe chodziła to się zdecydował. Ale po całym badniu powiedział że bardzo się stresował i że gdyby wyniki były złe to by się załamałPowiesz mu, żeby poszedł się przebadać i już, ja w ogóle nie widzę problemu, to badanie jak każde inne...

no na pewno 80% mężczyzn tak myśli ale myślę że te 20% są raczej neutralni i też do tego podchodzą jak myDla nas kobiet to badanie jest jak każde inne, ale mężczyźni podchodzą do tego inaczej, oni boją się że u nich może być coś nie tak, a wiadomo oni są słabsi psychicznie. Mój M 2razy przekładał wizyte i jak wkońcu się wkurzyłam i powiedziałam mu że skoro on nie chcę się przebadać to ja też po lekarzach nie będe chodziła to się zdecydował. Ale po całym badniu powiedział że bardzo się stresował i że gdyby wyniki były złe to by się załamał![]()
Dokładnie tak!!! Jest kierowcą ciężarówki, nie ma stałych godzin pracy, jeździ bardzo dużo, rzadko bywa w domu i to już jest wymówka dla niego!!!no ja też nie wiem czemu faceci robią wokół tego taki szum chociaż może jej mąż jest tak jak mój pracoholikiem i szkoda mu tego jednego dnia stracić w pracy

Andzia - mój jak zobaczył wyniki to odetchną z ulga, dla niego złe wyniki to byłaby totalna porażka...ach Ci faceci...
lapop - jak musisz dojechać tyle kilometrów to faktycznie zajmuje sporo czasu, bo samo badanie to trwa chwilę
)
lapop - jak musisz dojechać tyle kilometrów to faktycznie zajmuje sporo czasu, bo samo badanie to trwa chwilę
Ja chyba też tak zrobię. Skoro On nie ma czasu (czy nie chce) się przebadać to ja też się nie będę truć tymi hormonamiDla nas kobiet to badanie jest jak każde inne, ale mężczyźni podchodzą do tego inaczej, oni boją się że u nich może być coś nie tak, a wiadomo oni są słabsi psychicznie. Mój M 2razy przekładał wizyte i jak wkońcu się wkurzyłam i powiedziałam mu że skoro on nie chcę się przebadać to ja też po lekarzach nie będe chodziła to się zdecydował. Ale po całym badniu powiedział że bardzo się stresował i że gdyby wyniki były złe to by się załamał![]()

andzia25
Lopop na pewno jest wielu mężczyzn którzy do tego podchodzą ze spokojem, ale niestety wiekszość obawia się (według nich) porażki, nam tylko pozostaje wspieranie ich w takich chwilach.no na pewno 80% mężczyzn tak myśli ale myślę że te 20% są raczej neutralni i też do tego podchodzą jak my
Wikulaa mój też przyznał się do swoich obaw dopiero po odebraniu wyników, ale jak się dowiedział że u niego wszystko gra to był dumny jak paw, ach Ci mężczyźni

kochana jeszcze wszystko przed tobą bo młodziutka jesteś ale super że działasz już teraz bo jednak czasem to wszystko długo trwaDokładnie tak!!! Jest kierowcą ciężarówki, nie ma stałych godzin pracy, jeździ bardzo dużo, rzadko bywa w domu i to już jest wymówka dla niego!!!Czasem brakuje mi wsparcia z Jego strony. Zresztą sam się przyznał, że gdyby nie moje PCO to z dziećmi jeszcze by poczekał. A czas leci!! Walcze dopiero o pierwszą dzidzię, więc czas nie jest moim sprzymierzeńcem. Mam prawie 25 lat. Ach te chłopy....!!!!
![]()
badania to momencik ale wiesz a jak juz tak jadę to jednak też biorę synka i nad zatokę idziemy potem do sopotu na molo i też czas zleciAndzia - mój jak zobaczył wyniki to odetchną z ulga, dla niego złe wyniki to byłaby totalna porażka...ach Ci faceci...
lapop - jak musisz dojechać tyle kilometrów to faktycznie zajmuje sporo czasu, bo samo badanie to trwa chwilę)
reklama
andzia25
Może jak tak mu powiesz to jednak się przebadaJa chyba też tak zrobię. Skoro On nie ma czasu (czy nie chce) się przebadać to ja też się nie będę truć tymi hormonami![]()
Podziel się: