mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc 
ANDZIA- mysl pozytywnie-brak objaow to tez objaw
))&&&&&&&&&&
u mnie tez pada i szaro i do dooopy..
ANDZIA- mysl pozytywnie-brak objaow to tez objaw
u mnie tez pada i szaro i do dooopy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczynki właśnie wróciłam z pracy, a więc planowo ! powinna przyjść 24-25 pazdziernik więc w poniedziałek 25 zrobiłam testa i wyszła blada więc powtórzyłam w środę ale nici. Bety nie robie bo mnie wkurzaja w tym szpitalu bo nie dość że musze sie rejestrować na pobranie krwi to na wynik musze czekać tydzień. Teraz wziełam luteinę i w weekend biorę ostatnia tabletkę tak więc jeśli do czwartku 11tego @ nie przyjdzie to zatestuje raz jeszcze, objawów nie mam tylko brodawki bolą ale czuje że co raz mniej. Widzę że macie fajnych mężów bo Was wspierają tak samo jak i mój, cieszę się że trafił mi się taki opiekuńczy okaznie wymieniła bym na żaden inny( może czasem jak ma muchy w nosie) A wracając do owulek to fajnie że wy wiecie że mialyście jajeczka a ja to w ciemno wszystko no bo w tym pogańskim kraju dostać się do lekarza to graniczy z cudem a ja mieszkam w małej mieścinie i wszędzie daleko, byle do lata i wracam do kraju, trzymajcie się pa
czesc dziewczyny jak tam samopoczucie?ta pogoda mnie dobija i malymi kroczkami zbliza sie dzien do testowania a ja nie mam zadnych objawow pewnie znowu przyjdzie @ pozdrawiam
wiem każda chyba osoba co się długo stara by chciała mieć dwójkę bąblówhej dziewuszki!!!
dawno mnie tu nie było , ale zagladałam do was:-) u mnie bez zmian 26 d.c. tempka 36,9, nawet niezle , ale nie nastawiam sie zbytnio bo nie ma sensu. co miesiąc rozczarowanie wiec wole na luzie podchodzic...
kurcze tak czytając wasze posty to zauważam, że jestem jedna ze starszych staraczek:-(, czas leci a maluszka ani widu ani słychu, teraz to ja bym szalała ze szczescia, gdyby były bliźniakiod razu dwoje to by było suuupppeeerrr!!
Pozdrawiam was ciepło i trzyma kciuki za wszystkie ktore sa na finiszu cyklu!!!
Iza to my w podobnym czasie będziemy testować
A ja wczoraj byłam u lekarza i następny cykl zaczynam znowu od CLO ale żeby było trochę łatwiej to dostane otrivile czy jakoś tak, to lęk na pękniecie pęcherzyka. I mam pytanie czy orientujecie się ile taki zastrzyk może kosztować i czy bardzo trudo go dostać?
wiem każda chyba osoba co się długo stara by chciała mieć dwójkę bąblów
z tym wiekiem to chyba przesadziłaś???