reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
cześć dziewczyny, widze że pogoda wszędzie taka beznadziejna, u mnie też jak to na wyspach. Powiem wam że szlak mnie juz trafia, biorę ta lutkę ale mam wrażenie ze ona nic nie daję. Co wieczór badam sobie szyjke i gdyby powoli miał nadejść@ to szyjka by sie obniżała i by twardniała a ona nadal jest wysoko, miękka i OTWARTA. No ileż może byc otwarta, albo ja nie umiem sobie badać albo nie wiem już sama. Objawów na dzidzię żadnych!!!!!!!Andzia a może tak jak mówi mama że brak objawów to tez objaw.

cześć dziewczynki właśnie wróciłam z pracy, a więc planowo ! powinna przyjść 24-25 pazdziernik więc w poniedziałek 25 zrobiłam testa i wyszła blada więc powtórzyłam w środę ale nici. Bety nie robie bo mnie wkurzaja w tym szpitalu bo nie dość że musze sie rejestrować na pobranie krwi to na wynik musze czekać tydzień. Teraz wziełam luteinę i w weekend biorę ostatnia tabletkę tak więc jeśli do czwartku 11tego @ nie przyjdzie to zatestuje raz jeszcze, objawów nie mam tylko brodawki bolą ale czuje że co raz mniej. Widzę że macie fajnych mężów bo Was wspierają tak samo jak i mój, cieszę się że trafił mi się taki opiekuńczy okaz:) nie wymieniła bym na żaden inny( może czasem jak ma muchy w nosie) A wracając do owulek to fajnie że wy wiecie że mialyście jajeczka a ja to w ciemno wszystko no bo w tym pogańskim kraju dostać się do lekarza to graniczy z cudem a ja mieszkam w małej mieścinie i wszędzie daleko, byle do lata i wracam do kraju, trzymajcie się pa

A wracasz na stałę, czy tylko na wakacje???
Na zachodzie z tymi badaniami widzę, że jest jeszcze gorzej niż u nas, a myslałam, że to my żyjemy w ciemnogrodzie...

czesc dziewczyny jak tam samopoczucie?ta pogoda mnie dobija i malymi kroczkami zbliza sie dzien do testowania a ja nie mam zadnych objawow pewnie znowu przyjdzie @ pozdrawiam

Tak jak napisały dziewczyny - brak objawów też może być objawem)))

Na mnie też ta pogoda wpływa fatalnie, grryyy
test owulacyjny nie chce mi wyjść pozytywny...
pracy nie mogę znaleźć...
wszystko do d....

wikulaa nie martw się pracą bo z nią to jest tak że jak chcesz znalezć to nie ma a potem nagle propozycje sie sypia z każdej strony, ja tez to przerabiałam. Jesli chodzi o życie za granica to wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, nie mogę narzekać ze mam zle bo jestem tutaj z rodzicami ale chce już wrócić na stałe, przyjechaliśmy tutaj z założeniem że tylko na chwilę żeby odłożyć na czarna godzinę a już sie ten czas przeciąga, chociaż by ze względu na to że nie moge dopilnowac swojego zdrowia chcemy wrócić, nie mam ochoty włóczyć się tu po tych lekarzach(o ile się do jakiegoś dostanę)jak widac nawet z głupia betą jest problem więc nie będe szarpać nerwów

hej dziewuszki!!!
dawno mnie tu nie było , ale zagladałam do was:-) u mnie bez zmian 26 d.c. tempka 36,9, nawet niezle , ale nie nastawiam sie zbytnio bo nie ma sensu. co miesiąc rozczarowanie wiec wole na luzie podchodzic...
kurcze tak czytając wasze posty to zauważam, że jestem jedna ze starszych staraczek:-(, czas leci a maluszka ani widu ani słychu, teraz to ja bym szalała ze szczescia, gdyby były bliźniaki:-D od razu dwoje to by było suuupppeeerrr!!
Pozdrawiam was ciepło i trzyma kciuki za wszystkie ktore sa na finiszu cyklu!!!

Iza to my w podobnym czasie będziemy testować
A ja wczoraj byłam u lekarza i następny cykl zaczynam znowu od CLO ale żeby było trochę łatwiej to dostane otrivile czy jakoś tak, to lęk na pękniecie pęcherzyka. I mam pytanie czy orientujecie się ile taki zastrzyk może kosztować i czy bardzo trudo go dostać?

hej dziewuszki!!!
dawno mnie tu nie było , ale zagladałam do was:-) u mnie bez zmian 26 d.c. tempka 36,9, nawet niezle , ale nie nastawiam sie zbytnio bo nie ma sensu. co miesiąc rozczarowanie wiec wole na luzie podchodzic...
kurcze tak czytając wasze posty to zauważam, że jestem jedna ze starszych staraczek:-(, czas leci a maluszka ani widu ani słychu, teraz to ja bym szalała ze szczescia, gdyby były bliźniaki:-D od razu dwoje to by było suuupppeeerrr!!
Pozdrawiam was ciepło i trzyma kciuki za wszystkie ktore sa na finiszu cyklu!!!
wiem każda chyba osoba co się długo stara by chciała mieć dwójkę bąblów

z tym wiekiem to chyba przesadziłaś???

Iza to my w podobnym czasie będziemy testować
A ja wczoraj byłam u lekarza i następny cykl zaczynam znowu od CLO ale żeby było trochę łatwiej to dostane otrivile czy jakoś tak, to lęk na pękniecie pęcherzyka. I mam pytanie czy orientujecie się ile taki zastrzyk może kosztować i czy bardzo trudo go dostać?

Ja kupowałam pregnyl (kilka miesięcy temu większy zapas i wtedy był mega prblem, żeby go gdzieś dostać) i płaciłam za niego ok.30zł, a ten co ty masz kupić wiem, że jest trochę droższy, ale bez przesady i nie ma problemów, żeby go dostać:))

wiem każda chyba osoba co się długo stara by chciała mieć dwójkę bąblów

z tym wiekiem to chyba przesadziłaś???

Ja mam w rodzinie bliźniaki i powiem tak, najgorsze są pierwsze dwa lata, potem dziciaki bawią się ze sobą, zajmują sobą, ale początki sa trude, ale oczywiście wszystko do opanowania:)
Idealnie, to chyba mieć od razu parkę:))

reklama
witam sie i ja:)
IZA- &&&&&&&&&&&&&&&& zeby tempka nie spadla i cykl byl owocny :))

LOPOP- jak tam kochana-masz wyniki????

WIKULA,ANDZIA- witajcie :)

ja od wczoraj biore Estrofem,narazie jest si-mam juz plodne wiec dzialamy -to 7d.c. ,ale śluz jest typowo plodny,choc tempka jeszcze niska bo 36,4 pod jezykiem wiec nadal przed owulka jestem...

Do góry